Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg van olyan fiú/férfi akinek tetszik a kis mell?
Vagy csak vigasztalásképpen írjátok.
Ha igen akkor tuti egyedül halok meg. :(
Ha azt akarod, h a melled miatt szeressenek, akkor nem vagy normális. Én ismerem olyan pasit, aki kis mell párti, a barátomnak meg mindegy, de nincs semmi baja a kis melleimmel, imádja őket. Most nyugodtan le lehet pontozni, de én a pasiknak a szépségem és az intelligenciám miatt szoktam megtetszeni és nem is akarom, h a mellméretem befolyásolja a döntésüket.
17/boldog kismellű lány
Több verzió van. Van aki azért írja, hogy vigasztaljon.
Van aki azért, mert annyira be akar vágódni, hátha csajhoz juthat. És vannak az olyanok, akiknek tényleg jobban tetszik, de ez a válaszok kis része csak.
Én mondjuk nem vagyok a tetszik pártnál. Sem a nem tetszik pártnál. engem teljes mértékben hidegen hagy a mérete és alakja és úgy egyáltalán...
Amire kell, vagyis felizgatni titeket, arra minden méretű jó.
Arra hogy csókoljam, nyalogassam, maszírozzam, arra is.
Nekem a fenék lenne a fontosabb, hogy h nekem akarsz megfelelni, akkor j ha sportosabb a tested és a feneked is.
Szeretem a jó kemény, persze az elég ritka.Az sem alap elvárás, így ha olyan akkor örülök, ha nem, akkor is lehet még bővn szép a nő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!