Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg van olyan fiú/férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg van olyan fiú/férfi akinek tetszik a kis mell?

Figyelt kérdés

Vagy csak vigasztalásképpen írjátok.

Ha igen akkor tuti egyedül halok meg. :(

2014. dec. 23. 18:38
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

Van. De ha szerinted ezért fogsz egyedül meghalni, ha szerinted csak ez számít egy kapcsolatban, akkor a felfogásodban és a hozzáállásodban lesz inkább a hiba.

Tényleg csak ennyi lenne benned, másra nem tudnál alapozni? Csak külsőd van, személyiség semmi?

2014. dec. 23. 18:46
 12/25 anonim ***** válasza:

Ezt nagyon nehezen tudjátok elhinni, hogy van.

Érdekes, hogy ezen az oldalon kívül az ismerőseimnek semmi gondja nincs a kis mellel, és nem volt soha döntő szerepe.

Csak itt sok az idióta....

2014. dec. 23. 18:51
 13/25 anonim ***** válasza:

Személy szerint a kicsi melleket kedvelem, bár nem mondanám, hogy kicsi, hanem inkább formás.

Egyszerűen oda vagyok értük, ha meglátom már megkívánom őket, tudom, hogy sokaknak a nagy mell az igazi, elismerem, hogy ha fel van polcolva akkor dekoratív de ha van választási lehetőségem akkor egy kis feszes mell sokkal jobban vonz.

2014. dec. 23. 18:53
 14/25 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat :)

mert mondták már nekem, hogy ilyen kis mellel senkinek se fogok kelleni :(

2014. dec. 23. 18:53
 15/25 anonim ***** válasza:
Ha mellette van egy kedves aranyos arcod és bocs előre is de nem vagy túlsúlyos akkor ez feleannyira sem fogja érdekelni az embert.
2014. dec. 23. 18:56
 16/25 anonim ***** válasza:

Hát ilyet max 3 ember mondhat:

- családtag

- nők ( nem értik a férfi agyat )

- paraszt srácok ( náluk számíthat maximum a mellméret)

Első két eset neked tök mindegy, a harmadik kategóriát meg legalább megúszod :D

Egyébként nem tudom mit takar a "kis" mell, barátnőmnek B-s van ( ennyit értek hozzá xD ) és odáig vagyok értük, imádom megfogni, simogatni, markolni, puszilni, nyalogatni, kb bármit imádok velük csinálni :D

Férfinak annyi számít h van, meglátjuk, megszeretjük. :)

2014. dec. 23. 18:59
 17/25 anonim ***** válasza:

12, attól még bennük lehet a kételkedés és lehet megkérdik itt névtelenül.

Amúgy kérdező, ez olyan mint a kis farok nálunk A legtöbben oda vannak tőle, hogy nekik kicsi frusztrálódnak, gátlásosak lesznek és a nőket hibáztatják érte.

Pedig a nők többsége nem a nagy mérettől reméli a kielégülést, hanem a törődéssel és technikásan végrehajtott szextől.

Persze van aki a nagyot kedveli s fel is vállalja... De elenyésző kisebbség.

a melleknél is, van aki a nagyot szereti, de kevesen vannak.

Nem mi csinálunk belőle nagy dolgot, hanem ti. Ti foglalkoztok egy egyébként lényegtelen kérdéskörre sokkal többet, mint kéne

Inkább a push-up melltartót kéne beszüntetni, és a fémpántosakat és lehetne úgy ahogy a telefonok töltője, vagyis mind ugyanúgy kikapcsolható. A tököm tele van az elől kapcsos és a 2 illetve 3 kapcsos miatti kutatás és feszegetés macerájából.

2014. dec. 23. 19:02
 18/25 anonim ***** válasza:

Nekem tetszik.

Ha edzel is egy kicsit, akkor nem fog lógni hanem szép feszes, azt nagyon szeretem.

2014. dec. 23. 19:03
 19/25 anonim ***** válasza:
Az egyik legszebb nőnek akit ismerek elég kis mellei vannak, és soha senki nem mondta, hogy a kis mellei ezen bármit is rontanának
2014. dec. 23. 19:27
 20/25 anonim ***** válasza:
Dehogy halsz meg egyedül. Sokan imádjuk a kis melleket, köztük én is. Nekem sokkal jobban tetszik, mint a nagy csöcsök, és ezt teljesen őszintén írom.
2014. dec. 23. 21:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!