Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg van olyan fiú/férfi akinek tetszik a kis mell?
Vagy csak vigasztalásképpen írjátok.
Ha igen akkor tuti egyedül halok meg. :(
Van. De ha szerinted ezért fogsz egyedül meghalni, ha szerinted csak ez számít egy kapcsolatban, akkor a felfogásodban és a hozzáállásodban lesz inkább a hiba.
Tényleg csak ennyi lenne benned, másra nem tudnál alapozni? Csak külsőd van, személyiség semmi?
Ezt nagyon nehezen tudjátok elhinni, hogy van.
Érdekes, hogy ezen az oldalon kívül az ismerőseimnek semmi gondja nincs a kis mellel, és nem volt soha döntő szerepe.
Csak itt sok az idióta....
Személy szerint a kicsi melleket kedvelem, bár nem mondanám, hogy kicsi, hanem inkább formás.
Egyszerűen oda vagyok értük, ha meglátom már megkívánom őket, tudom, hogy sokaknak a nagy mell az igazi, elismerem, hogy ha fel van polcolva akkor dekoratív de ha van választási lehetőségem akkor egy kis feszes mell sokkal jobban vonz.
köszi a válaszokat :)
mert mondták már nekem, hogy ilyen kis mellel senkinek se fogok kelleni :(
Hát ilyet max 3 ember mondhat:
- családtag
- nők ( nem értik a férfi agyat )
- paraszt srácok ( náluk számíthat maximum a mellméret)
Első két eset neked tök mindegy, a harmadik kategóriát meg legalább megúszod :D
Egyébként nem tudom mit takar a "kis" mell, barátnőmnek B-s van ( ennyit értek hozzá xD ) és odáig vagyok értük, imádom megfogni, simogatni, markolni, puszilni, nyalogatni, kb bármit imádok velük csinálni :D
Férfinak annyi számít h van, meglátjuk, megszeretjük. :)
12, attól még bennük lehet a kételkedés és lehet megkérdik itt névtelenül.
Amúgy kérdező, ez olyan mint a kis farok nálunk A legtöbben oda vannak tőle, hogy nekik kicsi frusztrálódnak, gátlásosak lesznek és a nőket hibáztatják érte.
Pedig a nők többsége nem a nagy mérettől reméli a kielégülést, hanem a törődéssel és technikásan végrehajtott szextől.
Persze van aki a nagyot kedveli s fel is vállalja... De elenyésző kisebbség.
a melleknél is, van aki a nagyot szereti, de kevesen vannak.
Nem mi csinálunk belőle nagy dolgot, hanem ti. Ti foglalkoztok egy egyébként lényegtelen kérdéskörre sokkal többet, mint kéne
Inkább a push-up melltartót kéne beszüntetni, és a fémpántosakat és lehetne úgy ahogy a telefonok töltője, vagyis mind ugyanúgy kikapcsolható. A tököm tele van az elől kapcsos és a 2 illetve 3 kapcsos miatti kutatás és feszegetés macerájából.
Nekem tetszik.
Ha edzel is egy kicsit, akkor nem fog lógni hanem szép feszes, azt nagyon szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!