Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor mi van? Ezt már tényleg nem értem. Valaki légyszi segítsen!
Figyelt kérdés
14 vagyok, és van egy 12 éves lány akibe beleszerettem. (igen, 12 és én 14.) Még amikor kisebbek voltunk, akkor szinte minden nap együtt voltunk. tehát beszélgettünk, játszottunk néha veszekedtünk meg ilyenek. Meg mondtam neki, hogy tetszett/tetszik nekem, és azt mondta, hogy én is neki. régen is, és most is. Minden tök happy meg izé, erre rámír osztálytársa, hogy neki már nem tetszem, de ő meg azt írja, hogy szeretné ha szeretne és egyre jobban meg neki, aztán meg barátnője rámír hogy ő már nem szeret engem, meg már egy másik fiú tetszik neki, erre ő meg ízt írja másnap hogy ez nem igaz, és szinte mindig amikor beszélünk akkor azt írja hogy fontos vagyok neki, meg ilyenek, és már tényleg nem tudom, hogy mi van.. nem értem. Én szeretem őt, meg minden, de ezt így most akkor sem értem. Szeretné ha szeretne és egyre jobban megy neki? meg az is amit barátai írtak meg minden és.. áhh. nem értem Annyit akarok tudni, hogy akkor most Igen, vagy Nem.2014. dec. 23. 20:48
11/17 A kérdező kommentje:
Rendben. Hogyha tényleg a második variáció lesz.. nem tudom mit csinálok.. eddig csak 1x voltam szerelmes (ő a második), de csalódtam abban is.. Remélem, hogy benne nem fogok mert őt tényleg teljes szívemből szeretem. és tényleg nem szeretném elveszíteni mert nagyon fontos számomra. és hogyha tényleg a második variáció lenne, akkor.... inkább ezt a gondolatmenetet félbe szakítom..
2014. dec. 23. 21:25
12/17 A kérdező kommentje:
Még nem írt. Köszöntem most köszöntem neki. De még a "Látta" sincs ott.. :/ (és ott van hogy fent volt 1 perce, utána 10 perce, aztán megint 1 perce. és osztogat meg néhány képet is. kérdeztem tőle még tegnap este, hogy csináltam valami olyat amit nem kellett volna? de még mindig nem jött rá válasz.. :/ )
2014. dec. 24. 08:28
13/17 anonim válasza:
hát figyelj szerintem..... nem vesz téged komolyan... nem te kellesz neki... sajnálom... de magamból meg a többi lányból kiindulva.... akinek nem irunk vissza... az számunkra nem annyira fontos személy...
14/17 A kérdező kommentje:
remélem hogy vissza fog írni... e ha nem hát nem.. remélem hogy nem egy idiótaként fog rám emlékezni, hanem mint egy barátként aki mindig ott volt neki bármi is történt... :'(
2014. dec. 24. 21:14
15/17 A kérdező kommentje:
hát.. írtam neki 1-2 napja este:
Jolvan. Mar eleg volt. Tudom hulye vagyok, de szeretlek. Nem tudom mashogy kifejezni. Egyszeruen: szeretlek. Mar mindenki ir mindent.. Ezert toled szeretnek valaszt. Viszonzod? Igen / Nem. Csak ennyit szeretnek tudni. Remelem megkapom a valaszt. Szia
nem kaptam választ, de ott van a látta.
pár perce (kb fél órája) írtam neki:
Gondolom ez egy oriasi nem. Tudod nem ez bantott meg a legjobban hogy nem viszonzod, hanem az, hogy meg igy sem tudtad megirni oszinten, hogy egy szot nem tudtal igy sem leirni.. Kellemes unnepeket. Szia..
ott van hogy látta... de nem válaszol...... hát.. nem tudom mit mondjak.
2014. dec. 26. 09:29
16/17 anonim válasza:
jól tetted...!! ezek szerint sajnos csak szórakozott veled... ahhjj... ugy sajnálom...!!!
17/17 A kérdező kommentje:
Privátba beszélhetnék veled kicsit?.. Esetleg egy e-mailt kaphatnék privátba vagy ilyesmi?..
2014. dec. 26. 18:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!