Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
10.000 Ft-ert lattam az egyik uzletben, szoval nem olcso!
Amugy egy piros pantos ruhaval.
A 10 ezer olcso.Ez nem igazan artol fugg, hanem a kinezettol.Ez tok olyan h pl nehany designer cipo ugy nez ki mintha valaki a picaon vette volna, szimplan azert mert olcsonak es kozonsegesnek nez ki.
Ha a csajom ilyet venne fel kb.a sarokig nem mennek el vele.Ezt nehez elmagyarazni.Nezd a lenyeg, hogy neked tetszik es ez igy van jol.
15-os vagyok: ahhoz a piros ruhahoz siman felvehetsz egy nude cipot (testszinu) mert az izleses. A platform cipok ket eve kimentek a divatbol, ha belenezel egy ujsagba akkor latod hogy a nok hegyes orru cipoket hordanak.
Na jo, megenyhulok.Ha tinedzser vagy akkor vegulis tokmindegy, ha 25 es attol felfele akkor viszont mar nem mindegy.
Fontos elmondanom, hogy NEM megbantani akarlak de oszinte velemenyt kertel en meg bevallaltam a garantalt lepontozast:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!