Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egesz osszel/tavasszal 3 ballonkabatot hordok, az szamit ferfi szemmel nezve? 21L
EGy konkrét srácra gondolsz?
Szerintem nem zavarja őket. Én pl. sose jegyzem meg, kin milyen ruha volt mikor. Mi férfiak már csak ilyenek vagyunk. Ti figyeltek mindig nagyon a ruházatra. :D
Egyszerre? Mert akkor számít :DDDD
Pl: megkérdezném, hogy miét? :D
Nekem csak kettő van (bár nem ballon egyik sem), de abból csak az egyiket hordom...
Ha valaki ez alapján ítél meg, azt nagyon tudom sajnálni! :D
Nálam ez a kbátok rendje:
Őszi/tavaszi, hűvösebb napokon nyári kabát, vékony, kissé szakadár, középsuliban már hordtam (minimum 6 éves)
Bőrkabát: Ősz és tavasz nagyobbik (hidegebb) felén. Ennek történelme van, mivel nagyapám hordta ezelőtt 20 évvel, a kabát nagyjából 25-30 év körül mozog.
Téli kabát, 2 tonna védelem, abszolút tél, elképesztően erős és jól érzem magam benne, ihazi "túlélő kabát" és immár 9 éve hordom.
Egyiket sem szándékozom lecerélni. Valahogy nekem egy csajnál i sbejönne, ha inkább kevés-de-története-van kabátja van mint hogy negyed évente lecserélgeti és mind olyan "lelketlen" átlag-valami. (Anyámnak, nagyanyámnak, nagyapámnak stb. voltak-vannak ilyen ruhái és én mindig élvezettel hallgattam a történeteiket - bár én kissé szentimentális alak vagyok, sok mára használhatatlan ruhám is megőrzöm, mert emlékeztet 1-1 időszakra az életemből (pl egy nagyon lyukas, szakadt "trikó" ami emlékeztet a "tahó éveimre" amikor egész nap csak lustultam nyáron - de szép is volt)
Én azt gondolnám, hogy minek van 3 kabátja a csajnak; na jó őszintén szólva nem akadnék fel ilyesmin, megszoktam már, hogy a nőknek mindenből van végtelen+1.
Röviden megnyugodhatsz, ez semmiképp sem negatívum.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!