Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 180 cm 72kg férfiban nem sok vagy pont jó még vékony és normál kategória?
Figyelt kérdés
2014. dec. 23. 18:27
12/17 A kérdező kommentje:
a lányok mit nem adnának egy ilyen gizdáért...
nekem bejönnek a gizdák".
2014. dec. 23. 19:01
13/17 anonim válasza:
Hali, szerintem minden hogy kevés. én 185-höz vagyok 80 kg és még így sem vagyok egy kolosszus. Rám is kell még legalább 5 jobb esetben 10kg.
Mondjuk én kondizok mellette pár hónapja.
14/17 A kérdező kommentje:
Szerintem teljesen jó hiába aki gyúr annak kevésnek tűnik nem tetszenek a kigyúrt pasik max szálkás.
a BMI indexet olvastad már?ott is azt dobta ki teljesen ideális normális ez a súly és magasság.!!!
Te jó ég hol élek?
20 év feletti srác 25 alatt ahhoz mit vársz?
2014. dec. 23. 21:17
15/17 anonim válasza:
Aki nem gyúr, ez annak is baromi kevésnek tűnik! :D :D Soványka! :D
16/17 A kérdező kommentje:
Akkor is tetszik!!! képzeld láttam ennél vékonyabbat is..nem mondom meg hány kg volt és tetszett..
amúgy a csontozat is más lehet szóval ez alapján nem tudod megmondani ha nem láttad..
2014. dec. 23. 23:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!