Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nincs már önbizalmam, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nincs már önbizalmam, hogy változhatnának a dolgok?

Figyelt kérdés
Sziasztok. 18 éves lány vagyok és még nemvolt kapcsolatom, csak kavartam pár emberrel de nem fordult komolyra. Ez a dolog eléggé zavar.. kb az összes osztálytársnőm már nem szűz, meg tök tapasztalt. Őszintén engem 17 éves koromig ez kicsit érdekelt, de nem lettem volna érett egy kapcsolatra viszont most már nagyon hiányzik, hogy álljon valaki mellettem. Nagyon könnyen barátkozom sok barátom van, és normális lánynak érzem magam. Azt mondják hogy szép vagyok, de olyan átlagosnak érzem magam. próbálok igényes lenni, még az öltözködésemen is változtattam stb.. Járok bulizni de ott senki se akar komolyat, és kimozdulok de sosincs semmi.. és a suliba se olyan a helyzet, de onnan nem szeretnék. És alapból nehezen tetszik meg valaki, de inkább csak személyiségre. Meg régen amikor még nem voltam érett a dolgokra sok srácnak tetszettem de még éretlen voltam és elutasítottam őket. Meg volt egy srác akivel kavartam elhitette velem, hogy komoylat akart, és kiderült hogy csak szórakozott velem, és ez nagyon rosszul érintett mert nehezen tudtam elfelejteni, éső miatta két rendes normális srácot is visszautasítottam, amit még mindig kicsit bánok. Újra megpróbáltam ismerkedni így netről és találkoztam két sráccal. Az egyik meghívott dolgokra meg úgy láttam hogy jól érzi magát velem, tali után még kétszer beszéltünk, de nem hívott el újra és már nem is beszélünk. Aztán találkoztam még eggyel, aki szint. írt tali után hol én hol ő és érdeklődve írt hogy mivan velem. De már vele se beszélek és nem hívott el újra, pedig céloztam. Magyarán egyikőjüknek sem tetszettem úgy, és ez engem most nagyon rosszul érint és nem merek elmenni mással talizni mert úgy érzem hogy azok sem keresnek vissza. Nagyon szarul érzem magam..mindig ha valaki kicsit egy picit is érdekel szrik rámm, de ha valaki nekem nem szimpi annyira vagy nem érzem magam azzal jól annak meg persze bejövök..de egyszerűen nem tudok olyannal járni aki nem tetszik és itt nem a külsőt értem hanem maga az egész embeer..úgy érzem hogy pl nemis szerelemből fogom elveszíteni hanem csak mert már cikinek fogom érezni vagy nemtom.. egyáltalán nem tudom h hol lehetne ismerkedni. Úgy érzem a többi lány sokkal szebb, és mindenki másnak könnyen összejön. Hogy lehetne ezen változtatni hogy ne legyek ilyen balszerencsés?
2014. dec. 23. 12:34
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem kell ezen stresszelni,csak legyél laza.
2014. dec. 23. 12:43
 2/2 Kisboltos ***** válasza:

Szia!

Megértem, hogy miért érzel így. Ha nem jön össze valakinek semmi komoly, viszont azt látja, hogy a körülötte lévőknek mind sikere van, akkor az emberben könnyen felmerülhet a gondolat, hogy talán velem van a baj. Kicsit ismerős érzés, de sosem hagytam, hogy el eluralkodjon, hiszen senki sem jobb vagy szebb a másiknál, csupán csak...más. Ezért minden embernek másképp is alakul az élete. Nem mindnekinek lesz 16 évesen párja vagy veszíti el a szüzességét 18 éves korára.

De ha nem bánkódunk, hanem csak tesszük, ami a dolgunk, akkor idővel velünk is megtörténnek ezek a dolgok is.

Könnyű magunkat hibáztatni vagy másokat felruházni olyan tulajdonságokkal melyek nem is igazak, de ezzel csak azt érjük el, hogy sokkal kevesebbre tartjuk magunkat, ami miatt könnyendén elutasíthatunk másokat vagy elriaszhatunk másokat, mert nem azt a valónkat látja, akik valójában vagyunk. Találd meg azt a valódi énedet, aki 17 évesen voltál, és ne foglalkozz másokkal, csak te számítasz! Mert tudod, aki folyton másokkal foglalkozik, annak nincs ideje magára.

18/F

2014. dec. 23. 19:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!