Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy legyen önbizalmam ronda...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy legyen önbizalmam ronda arccal?

Figyelt kérdés

Soha 1 pillanat amikor jól neznek ki. Tegnap voltam fodrasznal,eleg jó hajat vagott azt hittem vegre tűrhetően fogok kinezni erre megjelent egy rohadt nagy pattanas a homlokom kozepen ami szinte vilagít a feher bőrömön...

Utálom a ronda pofám. Hogyan lehetne így önbizalmam?

18/F

2014. nov. 20. 10:37
 1/7 anonim ***** válasza:
59%
Ápold a bőröd, már ez is egy pluszt ad, de ami a legnagyobbat dob az emberen, az a ruha. Mondjuk ilyen elegánsabb fiúk tetszenek a lányoknak, nem kell ehhez páwának lenni.
2014. nov. 20. 10:40
 2/7 anonim ***** válasza:
35%
Öltözködtem én már mindenhogy,de a páwa féle stilus jön be nekik:)
2014. nov. 20. 10:47
 3/7 Szergej55 ***** válasza:
Csodálkozom, hogy emberek hogyan maradnak ilyen kib*szott negatív felfogással életben. Bocs, itt most nem a természetes szelekcióra, vagy bármi hasonló őrültségre gondoltam, mielőtt rámsütné valaki, hanem arra, hogy hogyan lehet ilyen negatív kisugárzással létezni. Nekem is megvannak a magam problémái, de le kell szarni őket és a jó dolgokra koncentrálni. És nekem ne mondja senki, hogy olyanok nincsenek. Hihetetlenül önbizalomhiányosak ebben az országban az emberek, de sajnos nem tudom, ez pontosan mire vezetheő vissza. Bár szerintem az osztrákok/németek is hasonlóak. A témában a dél-európaiak felfogása egészséges, azt lenne érdemesebb átvenni ehelyett az állandó búvalb.szottság helyett.
2014. nov. 20. 10:53
 4/7 anonim ***** válasza:
59%
Olyan nincs,hogy ronda! Olyan nincs,hogy csúf! Akiben van emberi méltóság,az ad a külsejére kihúzva dagadt mellel járkál az utcán,és megmutatja hogy ő is valaki a nagy tömegben! Szerintem nálad inkább vannak önbizalmi gondok,mint a kinézeteddel lennének! :)
2014. nov. 20. 10:55
 5/7 anonim ***** válasza:
57%
Nekem már körülbelül 250 pattanás van az arcomon, mivel súlyos akném van, valamint a haja is úgy áll, mint egy idiótának. Mégis rengeteg önbizalmam van
2014. nov. 20. 10:58
 6/7 Szergej55 ***** válasza:
Csúnya, csúnya lepontozó halálbrigádok... szipp... Milyen gonoszak vagytok, utállak titeket! :((((((((
2014. nov. 20. 11:29
 7/7 Szergej55 ***** válasza:
Most jutott eszembe: nem mintha az lenne az életem, hogy a GYK-en hány százalékom van, de aki mindenkit lepontozott, miért nem írja inkább le, hogy miben nem ért egyet velünk? Sértődött-kislány-megoldás helyett inkább lehetne rendes párbeszédet indítani, és így még a válaszolásnak is lenne értelme.
2014. nov. 20. 11:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!