Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak egyszer lehet az emeber IGAZAN szerelmes?
Nagyon ismerős a szitu. Ugyanígy jártam én is ahogyan te, 3 évig voltunk együtt iszonyatosan szerelmes voltam, de fiatal és a vége felé kezdtem úgy érezni, hogy egy kis változatosságra van szükségem, úgyhogy szakítottunk. Azóta már 1 év eltelt, de egy komoly kapcsolatom se volt és nem nagyon hiszek benne, hogy leszek még annyira szerelmes, mint akkor voltam. Remélem tévedek.
21/F
Velem is hasonló volt a helyzet. 3 éves kapcsolat, bármit megtettem volna, hogy működjön, de mégis lezárta. Azt hittem sosem lesz párom, és senkit nem fogok úgy szeretni, mint őt. Aztán ismét szerelmes lettem, és rájöttem, hogy mennyire furcsa az élet; amit egykor a legnagyobb bánatként éltem meg, valójában az segített hozzá, hogy megtaláljam a másik felem.
Szóval fel a fejjel, vannak még csodák. Csak légy nyitott. Bármikor jöhet valaki, akit megszeretsz.
Ez az "egyetlen igazi szerelem létezik valahol a földön" dolog nagy butaság. Életedben pár ezer emberrel kerülsz csak olyan viszonyba, hogy eldönthesd, hogy tetszik-e neked, pedig a földön 6 milliárdan élnek, szinte esélytelen, hogy pont a nagy Ő-vel találkozz. A vénlányok és kis tinik sajátja a szőke herceg várása.
Ha csak azt várod, hogy majd betoppan a fehér lovon valaki, esetleg sírsz egy régi után, annak semmi értelme. Ne hasonlítgasd egymáshoz az embereket egymáshoz, se a szerelmeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!