Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Férfi kisugárzása?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Férfi kisugárzása? Olvass beljebb!

Figyelt kérdés

Mi tesz a szemetekben egy pasit vonzóvá, hogy arra gondoltok, hogy meg kéne ismerni? Vagy ha ismeritek milye tulajdonságok imponálnak nektek?

Külsö belső tul. és ilyen helyzetekben pontosan mit gondoltok éreztek.

2010. febr. 2. 22:40
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Sajnalom, de hidd el, nem minden no szamito.
2010. febr. 2. 23:07
 12/18 A kérdező kommentje:

Utolsó elötti: kösz a választ számomra teljesen érthető

Uccsó:

Ennek semmi köze a számításhoz. A vonzalom nem számításon alapul

Kösz mindenkinek és jöhetnek még!

2010. febr. 2. 23:11
 13/18 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező, a hölgyek, ha akarnak se tudnak igaz választ adni. Mivel ez egy olyan pszichológiai folyamat, amit nem értenek, de próbálnak maguknak megmagyarázni. Ajánlom, hogy olvass el egy normális, a témával foglalkozó pszichológia könyvet. De ne ilyen bugyuta párválasztósat, amit azért írtak, hogy minél többen vegyék, normális pszichológia könyvre gondoltam.

Az embereket a következők vezetik fontossági sorrendben: fajfenntartás, önfenntartás, tanulás, biztonság, kényelem. Bárkiről is van szó, mindegyiket a lehető legegyszerűbben akarja megoldani.

2010. febr. 2. 23:32
 14/18 anonim ***** válasza:

Én nagggyon durván válogatós vagyok, de már megfigyeltem magamon, hogy az olyan fiúk olvasztanak el, akikből árad a magabiztosság és a függetlenség. Ezt nem anyagiakra értem, mert az nem feltétlen látszik, hanem, hogy sugárzik róla, h tudja mit akar. Az élettől... saját maga rendben van magával, ilyesmire gondolok és ha mindezek mellett még vicces is és persze intelligens is, mert az egyértelmű, hogy kell, hogy legyen... akkor jajnekem! :)

Kedves Reményvesztett Fiú!

Nehogy elvesztegesd az drága időd szomorkodásra! A rossz tapasztalataid ne hagyd, hogy elvegyék a lehetőséget egy olyan lány elől, akik pont úgy fog szeretni téged amilyen vagy! Megfogod élni te is azokat a pillanatokat, csak ne gubózz be! Csapj bele az életbe, menj ismerkedj, keresd olyan emberek társaságát akikkel hasonlóképpen gondolkodtak, s meglátod találsz majd valakit!

És akkor majd mosolyogsz ezen... Annyi szép vár rád, nehogy elvesztegesd rossz emberek miatt...

2010. febr. 3. 00:33
 15/18 anonim ***** válasza:

én ha először látok egy pasit, nekem aza fontos h lássam rajta h határozott egyéniség, valamint a nézése ami még imponál ... :) szeretem az olyan fiukat akik a társaság középpontjai, v legalábbis sok barátja van :P minden helyzetbe feltalálja magát stb...

21L

2010. febr. 3. 11:58
 16/18 anonim ***** válasza:
ja igen és "barátaim" sincsenek és nem is vágyok rájuk.
2010. febr. 3. 12:12
 17/18 anonim ***** válasza:

Jajj annyira nem bírom az ilyen kommenteket amiket ráadásul még nem is gondol komolyan az ember :

"A külseje mindegy csak ne úgy nézzen ki mint egy csöves.."

Hagyjál már Xd ilyen csaj nincsen !:D nem azért mondom mert egy ronda lennék meg minden...:D ,de ilyen nincs. Én tuti nem járnék egy olyan csajjal aki nem tetszik kinézetre, De nem úgy néz ki mint egy csöves. Lányokból sincs ilyen , ez csak... Meg az ilyet is bírom ...D mind1hogy néz ki csak a lehessen vele dumálni , meg legyen értelmes és akkor járnék vele... NA :D hát ilyen sincs.

2010. febr. 12. 10:37
 18/18 anonim ***** válasza:
utolsó jogos,sok az álszent duma...!
2010. febr. 12. 10:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!