Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Férfi kisugárzása?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Férfi kisugárzása? Olvass beljebb!

Figyelt kérdés

Mi tesz a szemetekben egy pasit vonzóvá, hogy arra gondoltok, hogy meg kéne ismerni? Vagy ha ismeritek milye tulajdonságok imponálnak nektek?

Külsö belső tul. és ilyen helyzetekben pontosan mit gondoltok éreztek.

2010. febr. 2. 22:40
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
48%
én ff vagyok, de szerintem a pénz.
2010. febr. 2. 22:42
 2/18 anonim ***** válasza:
A külseje mindegy csak ne úgy nézzen ki mint egy csöves...Én nem a herceget várom a fehér lovon hanem valakit aki elsősorban okos,intelligens,szeret engem,törődik velem.Nincsenek nagy elvárásaim a pénz sosem érdekelt és nagyon őszinte vagyok.Ha ezt elfogadja (na meg elbír a nimfomániámmal) akkor semmi probléma nem lesz:D
2010. febr. 2. 22:44
 3/18 anonim ***** válasza:

Eloszor is jolepu, mert akkor fog erdekelni a belso is, bocs de ez van (bar a jokepuseg relativ, mindenkinek mas tetszik).

Belsore: humoros, okos, megerto, talalekony (nem bargyu, aki varja, hogy a sult galamb a szajaba repuljon), jo hallgato, es jo beszelo (megosztja az erzeseit), huseges.

Es az elso valaszolonak: NEM kell, hogy legyen penze, ha penzre van szuksegem, megdolgozom erte, bar, hogy mar egyutt elunk, megdolgozunk erte EGYUTT, mert egy kapcsolat csapatjatek!

2010. febr. 2. 22:46
 4/18 anonim ***** válasza:
11%

nimfomán? hmm!

Szeretleeeeeeeeeeeeeeek! XD

2010. febr. 2. 22:47
 5/18 anonim ***** válasza:
Biztos vagy te benne hogy szeretsz?xD
2010. febr. 2. 22:53
 6/18 anonim ***** válasza:
65%

1:a legfontosabb a pénztárca kisugárzása

2:nyomjon minnél több a valósághoz közel álló,de kamu szöveget

3:talán a kinézet

4:sex ösze-vissza

5:ez van a nagy átlag ezt várja:(

2010. febr. 2. 22:55
 7/18 A kérdező kommentje:
Továbbra is Értelmes Lányok értelmes válaszát várom, az eddigieket pedig nagyon köszönöm!
2010. febr. 2. 22:58
 8/18 anonim ***** válasza:
Annyira szanom azokat a pasikat, akik azt hiszik, hogy a penz a fontos. A kurv@aknal valoban, de majd par ev mulva ok is rajonnek, ha nem a diszkokban keresik a boldogsagot, akkor talan meg is fogjak talalni:SSS 3. voltam 25/L
2010. febr. 2. 23:01
 9/18 anonim ***** válasza:

mind1 mert én egy romantikus és szűz srác vagyok akire manapság semmi szükség,szóval számomra tök min1 mit írok,mert a lányok nem ilyeneket kersnak ,ja és biztos rossz helyen keresek,mind1 én már nagyon meguntam ezt az egészet,majd biztos amikor 30valahány leszek a tiniket fogom tölteni:(

egy hitétvesztet 21 éves fiú.

2010. febr. 2. 23:06
 10/18 anonim ***** válasza:

hát én a nézésre és a gesztikulálásra gerjedek:D najó ezt nem egészen így kell érteni.

szóval: a nézése az ami először megfog. nem a szemeit értem ezalatt h húdeszép zöld szeme van, hanem azt h hogyan néz velük.

a gesztikulálás alatt meg azt értem, h pl amikor beszél vkivel vagy akár csak áll egyedül, vagy akármit/valamit csinál, akkor azt hogyan csinálja. eztsem ígykell érteni, hogyha pl beszélget és közben zsebre vágja a kezét akkor már befutott...hanem h ezek a dolgok azok amik vagy megfognak elsőre, vagy nem.

nah gondolom az én kommentemmel nemsokra mentél, de azért válaszoltam:D

konkrétan olyan tulajdonságokat nemnagyon tudok neked mondani, ami tutira megfog egy pasiban. vagy megfog benne vmi, vagy nem. nincsen konkrét ideálom, de a nézésekre és a gesztikulációkra odafigyelek:D

24L

2010. febr. 2. 23:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!