Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért gondolják?

Figyelt kérdés
Miért hiszik,gondolják azt tizenéves gyerekek,meg huszonéves emberek,hogyha elkezdenek edzeni és "izmosak" lesznek...akkor tetszeni fognak a lányoknak,nagyon menők lesznek vagy hogy akkor aztán mindenük meglesz??? Hiszen valójában semmijük nem lesz csak egy testük...
2014. dec. 22. 10:57
 1/4 anonim ***** válasza:

Nem csak a tested lesz jobb,más lesz,az összkép.

Jobban fogsz kinézni sokkal.

Ad önbizalmat,ami megint csak jol jön.

Nem kell irigykedni:)

2014. dec. 22. 11:09
 2/4 A kérdező kommentje:
Már régóta edzem a testem,szóval ezzel nincs gond.De nem értem azt,hogy ezzel miért lenne valaki jó,hisz ez csak külsőség!Jah és mindig is önbizalom hiányos voltam.
2014. dec. 22. 11:13
 3/4 anonim válasza:
Azért mert a mai világban a külsöség a legfontosabb ( az esetek többségében) és valóban sokkal vonzobb lesz egy nő számára egy izmosabb férfi mivel nem csak jó test ahogy az első válaszoló irta hanem önbizalom árad belőle.
2014. dec. 22. 11:42
 4/4 A kérdező kommentje:
De nekem hiába van jó testem,ha önbizalmam nincs nagyon.Az edzést pedig magam miatt kezdtem el,nem mások miatt.Meg hiába vagyok jó fej kedves,ha érzem,hogy szarik a fejemre a csaj.Mert csak úgy mond a külsőség számít nekik.
2014. dec. 22. 11:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!