Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gondolják azt bizonyos emberek még mindig, hogy nem helyénvaló, hogy egyenjogúak a nők?
1-es szinte ugyamezt akartam én is!
20-30év se kell és az ország csonka családokbol és nagyravágyó szinglik csoportjábol fog állni!
Mi férfiak meg lassan már háziasabbak leszünk mint Ti!!!
Miért lenne több joguk a nőknek?
Mindkét nemnél hiba, ha valaki bármilyen előnyével is visszaél...
# 5
Amit írsz, az teljesen igaz, csak szerintem kevered a fogalmakat. Nem egyformaságról van szó, hanem egyenJOGúságról. Az a természet rendje, hogy vannak különbséget a két nem között. :)
A női egyenjogúság azt jelenti, hogy a nők is továbbtanulhatnak, hivatalt tölthetnek be, szavazhatnak.
Azért megnézném én a legtöbb férfit, ha a feleségének maximum 8 osztállyal, a mai világban szinte semmi munkát nem kapva otthon kellene maradni, neki pedig egyedül kéne eltartani a családot egy fizetésből. Biztos lenne olyan férfi, aki ezt meg tudná tenni, de a legtöbben nem hiszem, hogy élveznék a helyzetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!