Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért gondolják azt bizonyos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért gondolják azt bizonyos emberek még mindig, hogy nem helyénvaló, hogy egyenjogúak a nők?

Figyelt kérdés
Ha esetleg van itt ilyen, aki így gondolja, magyarázza el, de ha valaki nem így gondolja, de van valami teóriája, hogy miért vannak, akik ilyenek, az is leírhatja. :)
2014. nov. 24. 22:26
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
40%
Ma már nem egyenjogúak, hanem egyenesen több joguk van. Egyébként a kérdésedre a válasz az, hogy túl nagy hatalmat kaptak, amivel gyakran visszaélnek.
2014. nov. 24. 22:29
 2/20 anonim ***** válasza:
47%
Inkabb hagyjuk, mert qwa nagy balhé lesz ebből
2014. nov. 24. 22:29
 3/20 anonim ***** válasza:
30%

1-es szinte ugyamezt akartam én is!

20-30év se kell és az ország csonka családokbol és nagyravágyó szinglik csoportjábol fog állni!

Mi férfiak meg lassan már háziasabbak leszünk mint Ti!!!

2014. nov. 24. 22:32
 4/20 A kérdező kommentje:

Miért lenne több joguk a nőknek?

Mindkét nemnél hiba, ha valaki bármilyen előnyével is visszaél...

2014. nov. 24. 22:33
 5/20 anonim ***** válasza:
74%
A nők nem egyenjogúak, van, amiben mindig is hátrányban lesznek, és van, amiben mindig is előnyben. Egyenjogúság alapvetően nincs az emberek között sem, a fejlett országokban sem, nemtől függetlenül.
2014. nov. 24. 22:35
 6/20 A kérdező kommentje:

# 5

Amit írsz, az teljesen igaz, csak szerintem kevered a fogalmakat. Nem egyformaságról van szó, hanem egyenJOGúságról. Az a természet rendje, hogy vannak különbséget a két nem között. :)

2014. nov. 24. 22:38
 7/20 anonim ***** válasza:
0%
Ha egyenjogúak lennénk már eleve hermofroditaként születnénk.Nem a jog és nem helyesség döntött hanem a természet.
2014. nov. 24. 22:39
 8/20 A kérdező kommentje:
Még egy fogalomzavaros...
2014. nov. 24. 22:43
 9/20 anonim ***** válasza:
83%

A női egyenjogúság azt jelenti, hogy a nők is továbbtanulhatnak, hivatalt tölthetnek be, szavazhatnak.

Azért megnézném én a legtöbb férfit, ha a feleségének maximum 8 osztállyal, a mai világban szinte semmi munkát nem kapva otthon kellene maradni, neki pedig egyedül kéne eltartani a családot egy fizetésből. Biztos lenne olyan férfi, aki ezt meg tudná tenni, de a legtöbben nem hiszem, hogy élveznék a helyzetet.

2014. nov. 24. 22:51
 10/20 anonim ***** válasza:
Most nem azért,de neked sincs igazad kérdező, mert a teljes egyenjogúság azt jelentené, hogy ugyanolyan eséllyel lehet bányász egy nő, mint egy férfi, márpedig én nem hinném, hogy tucatjával járnának nők a szénbányába. Szerintem is van még mit fejlődnie a férfiaknak, de a teljes egyenjogúságnak sesmmi értelme, az jogos hogy ugyanazért a munkáért legyen egyenlő a fizetés, de mindig panaszkodnak, hogy kevés a felső vezetői pozícióban levő nő, de a legalantasabb munkák nagyrészét se a nők végzik szóval mindkét irányba a férfiak túlsúlya dominál.
2014. nov. 24. 22:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!