Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gondolják azt bizonyos emberek még mindig, hogy nem helyénvaló, hogy egyenjogúak a nők?
Minimum egy nagyságrenddel kevesebb az olyan férfi, aki pénzes 20 évvel idősebb nő élettársa lenne (nőkhöz képest, aki hasonló 20 évvel öregebb férfi élettársa lenne), csak hogy luxus körülmények között élhessen, mert a legtöbb férfinál az egész értékét nullázná az, hogy állandóan vén szatyort kellene dugnia és azt tárként felvállalni.
Következtetés: nők lényegesen hajlamosabbak magukat férfinak alárendelni, anyagi gondoskodásért cserébe.
Vélemény: Ebben nincs semmi furcsa, a természet a legtöbb élőlény nő nemű egyedét olyannak alkotta, hogy a sikeres hím egyednek alárendelje akaratát.
11-es igen, de ma már nem azok az idők vannak.
Meg azt sem tartom helyesnek, hogy egy nő ki legyen szolgáltatva a férjének, ne legyen rá lehetősége, hogy eltartsa magát, vagy hogy esetleg ha többre vágyik, elérhesse az életben, ha vannak álmai a gyerekszülésen, mosáson, főzésen, takarítások kívül, meg tudja valósítani.
Nem vagyok a szélsőséges karrierizmus híve, de azért ha egy nőnek van tehetsége valamihez, vannak céljai, ő is megérdemli a lehetőséget.
Asszem Hollandiában annyira egyenjogúnak tartják a nőket, hogy elő van írva nekik is a kötelező sorkatonaság.
Amúgy legyenek egyenjogúak, nekem ezzel semmi bajom.
A legtöbb férfi aki ellene van, az a munkáját félti. Na engem ez autószerelőként nem fenyeget. :D
"Most nem azért,de neked sincs igazad kérdező"
Miben? Alig írtam valamit, jóformán ki sem fejtettem az álláspontom.
"a teljes egyenjogúság azt jelentené, hogy ugyanolyan eséllyel lehet bányász egy nő, mint egy férfi, márpedig én nem hinném, hogy tucatjával járnának nők a szénbányába. "
És miért is? :D Miért kellene tucatjával szénbányába járni a nőknek az egyenjogúság érdekében?
Szerintem az az optimális, ha mindenki olyan munkát végez amihez tehetsége van.
13-assal egyetértek egyébként. :)
tehát még több prostituált kell! ,ezt is megbeszéltük. :)
egyenjogúság van,de a nőket lehet elnyomják ez igaz,de azért mert kiba*-szottul képtelen lenne érvényesülni,magától,valakinek uralkodni kell felettük,és az a férfi.Ez az érdekükben történik,a jobb gondolkodás érvényesül.
egy nő butább, gyengébb, és még sorolhatnám,ez a élet.
Történelem! aki nem hiszi, járjon utána.
Én nem érzem magam elnyomva, és nem érzem azt, hogy a férfiak úgy globálisan okosabbak lennének nálam, max. bizonyos személyek (akár férfi, akár nő). Nem lehet ilyet kijelenteni, hogy egyik nem butább, gyengébb, mint a másik. Szerintem általánosságban max. azt lehet kijelenteni, hogy fizikailag gyengébbek a nők. Ez tény. De a többi blődség.
# 17
Veled egyet tudok érteni, jókat írtál, de... Te még komolyan nem láttál olyan embert, aki azt az álláspontot hirdeti, hogy a férfinak kell dirigálni, a nőknek meg visszamenni a "helyükre", magyarul visszasírják a régi felállást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!