Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a különbség a szerelem és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a különbség a szerelem és szeretett között?

Figyelt kérdés
2014. dec. 22. 10:09
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Gondolj be anyukádat "szereted" de nem vagy bele "szerelemes".
2014. dec. 22. 10:17
 12/23 anonim ***** válasza:
94%

A szerelem vágyódás és mint minden vágyódás, van egy tárgya, amit, ha megszerzel, akkor értelem szerűen nem vágyódsz rá tovább, vagy legalábbis annyira már nem, de végtére is mulandó. (úúú, hogy le leszek most húzva a "love is 4ever" kislányok által).

A szeretet egy olyan típusú kötödés, ami a szimpátián alapul. Szimpátiát meg hogy lehet olyas valaki iránt érezni, akit nem is ismersz, hisz a szerelem úgy kezdődik, hogy nem is ismered az illetőt, csak megfog egy tulajdonsága. A szeretet örök. A szerelem nem.

2014. dec. 22. 10:18
 13/23 anonim ***** válasza:

# 10

A kérdésben a különbség volt a kérdés. Nem pedig az, hogy megdugnánk-e azt akit szeretünk. Van átfedés a kettő között, de a különbség volt a kérdés, és arra válaszoltam.

Persze lehet szeretni sok mindent, meg lehet szeretet az emberbe bármilyen dolog iránt. De az alapvető dolog, hogy a szerelembe szinte biztos megvan a szexuális vágy, a szeretetbe meg nincs meg feltétlen csak meglehet.

2014. dec. 22. 10:21
 14/23 anonim ***** válasza:
Már egy könyvbe is beleszerettem, de nem akartam vele szexet.
2014. dec. 22. 10:23
 15/23 anonim ***** válasza:
A szó Szerelmes értelmében. Ezen kár vitázni. A szerelem mindenkinek mást jelent.
2014. dec. 22. 10:24
 16/23 anonim ***** válasza:
Na és a Szeretet is.
2014. dec. 22. 10:24
 17/23 anonim ***** válasza:

A szexuális vonzalmat szerintem nem kell idekeverni,mert egyértelmű, hogy akibe szerelmes vagy,ahhoz vonzódsz és hihetetlenül kívánod a testét.

Nem feltétlenül egészítitek ki egymást,de van egy szoros kapocs köztetek.Először kialakul akár ismeretlenül is a külső/belső szimpátia,majd bumm és szerelmes vagy,nem tudod megmagyarázni,csak van.

Aki iránt szeretetet érzel,az pedig bárki lehet.Barát,rokon,szülő vagy bármi más,de vannak fokozatok!

2014. dec. 22. 10:25
 18/23 anonim ***** válasza:
Vagy amikor egyes anyukák Szerelemmel szeretik a csecsemőt. Az is egyfajta szerelem. Szeretet, de több annál, mégis kevesebb/más, mint egy szerelem a férfi iránt.
2014. dec. 22. 10:27
 19/23 anonim ***** válasza:
Bocs de priviben válaszoltam!
2014. dec. 22. 10:37
 20/23 anonim ***** válasza:

A szerelemben több a köd, a szeretetben több az elfogadás.

pl: egy olyan emberbe is lehetsz szerelmes aki úgy bánik veled mint egy szakadt ronggyal, szeretni viszont olyat tudsz aki nagyon fontos neked, és elfogadod a hibáit is.

2014. dec. 22. 10:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!