Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a különbség a fizikai vonzalom és a szerelem között?
A fizikai vonzalom ismeretlenek felé irányul. Pl mikor megyek pesten és jön egy jó csaj és azt gondolom "affenébe, hogy sosem lesz közöm egy ilyen jó nőhöz" - de közben tudom hogy nem lennénk jóban.
Szereem az érzelmekről szól, intim és bensőséges dolog, ismerettég és érzelmek kellenek hozzá. Sajnos itt pont fordítva lesz a "de jó érzés hogy itt vagy mellettem" De közben testileg egyáltalán nem vágyom rád... Mert inkább csak érzelmileg zeretlek nem testileg.
Bonyolult dolog ez... A jó élethez komolyan 2 kapcsolat kell egy testi és egy lelki? A kettő az egyben (egyszerre nagyon szép, jó személyiségű és még érzelemgazdag is) sosem jön össze egy személyben :S
fizikai vonzalom, mikor a testét szereted. le akarsz vele feküdni, mert működik a kémia, egy számodra vonzó emberrel.
szerelem az, amikor a lelkét, a személyiségét szereted. élvezed a vele eltöltött időt, nevetsz a legbénább viccein is és mindig mellette akarsz lenni, akár életed végéig is.
nincs igaza a 3. válaszolónak, a szerelem az szinte mindig magával hordozza a fizikai vonzalmat, legalábbis, esetemben mindig hozta, nálam az a fokú intimitás, ami az igazán mély szerelem kialakulásához kell szex nélkül elérhetetlen, tehát szerelem és fizikai vonzalom együtt jár. a bizalom, megértés, "önfeltárás" sokkal egyszerűbb, ha már láttuk egymást meztelenül és lefeküdtünk párszor. elmélyíti a kapcsolatot.
nyilván létezik fizikai vonzalom szerelem nélkül- ebből lesznek az egyéjszakás kalandok általában, és szerelem is van fizikai vonzalom nélkül, de ez esetben a szerelem az valahogy megszépíti a másikat, és megjelenik a szexuális vágy is mellé. A szerelem az már csak ilyen 2 az 1ben csomag. :)
Nem tudom én úgy veszem észre, hogy nem jár egyben.
Van az első eset mikor nagyon jól néz ki, de hülye, összeférhetetlenség van köztünk és idegsítő is.
Aztán van a másik mikor minden jó nappal, de "kémia" meg kinézet az nem igazán favorit... Amire azt mondtam régen hogy "amúgy is mindegy", de aztán kiderült hogy sajnos számítania kell különben a vége mindig rossz mert rájönnek hogy igazából csak átlagoak a szememben vagy még rosszabb...
Lehet-e még hinni hogy van aki egyszerre szép és mellé intelligens, kedves, jó személyiésgű stb. egyben? És még be is jövök neki?
Ez túl szép álomnak tűnik.
Akkor még nem voltam szerelmes...
Mert vagy az van amit írtam a #3 alatt vagy az van hogy nagyon bejön de alig-alig szimpatikus.
Olyanba még nem futottam bele aki egyszerre "gerjeszt", vágyom rá és imádon a személyiségét és a "dolgait" is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!