Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mégis hátrány a nagy mell?
Figyelt kérdés
Nekem elég nagy melleim vannak(75/E) és a fiúkat semmi nem érdekli velem kapcsolatban a mellem leszámítva. Egy fiú osztálytársam sem tud rólam semmi egyebet mondani. Leragadtak a külsőmnél. Miért van ez? 14/L2014. dec. 21. 23:59
11/18 anonim 

válasza:

kívánod a lányokat kérdező? :$ (:
12/18 A kérdező kommentje:
Nem...
2014. dec. 22. 00:30
13/18 Noren1989 

válasza:

Nyugodjál meg,de a saját korosztályodtól ne várj semmi értelmeset. Am meg nem hátrány, jó is az, ha van mit tutujgatni d_gás közben. Emellé mennyire fáj a hátad ? Úgy emlékszem az E már dinnye méretű...Ha akarsz, beszélgethetünk.;)
14/18 anonim 

válasza:

Most nem tudok elképzelni egy 75/E-s mellet, de a te korosztályodban a fiúk elég gyerekes szóval ha pasit szeretnél akkor inkább idősebbet keress.
Az hogy miért ragadtak le a külsődnél nem tudom. Előbb, utóbb biztos lesz egy fiú akit nem csak a mellméreted izgat.
18/F
15/18 anonim 

válasza:

Elkeserítselek? Ez később sem fog változni. A legtöbb pasi elsősorban egy mellet fog látni benned. Nade aki nem...na azt becsüld meg.
16/18 anonim 

válasza:

Esetleg próbálkozhatnál idősebb fiúkkal, pasikkal ismerkedni!
18/18 anonim 

válasza:

Sajnos ezzel együtt kell élni. Mivel nagy a melled úgyis észre fogják venni. Nekem is bejön a nagy mell, de azért a lány/nő személyisége is fontos, egy komoly kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!