Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van értelme ezzel menőzni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van értelme ezzel menőzni?

Figyelt kérdés
4osztálytársam azzal menőzik hogy ők már nem "szűzek" én meg még az vagyok és húú de égő, pff
2010. febr. 2. 19:24
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
hány éves vagy?
2010. febr. 2. 19:25
 2/15 A kérdező kommentje:
16f
2010. febr. 2. 19:26
 3/15 anonim ***** válasza:
Hát örüljenek.
2010. febr. 2. 19:27
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
sztem nem égő. nekik lesz égő ha teherbe vágják a csajukat 16 évesen.. ne foglalkozz velük :)
2010. febr. 2. 19:28
 5/15 A kérdező kommentje:
Jah meg ha rájuk jön azt dumálják hogy ők milyen kemények nekik volt már csajuk, nekem nem és én ezért bu.zi vagyok pff...szánalmas
2010. febr. 2. 19:28
 6/15 anonim ***** válasza:
Szerintem ez úgy fogd fel, hogy te érettebb vagy, mint ők! Mert ez szerintem elég gyerekes, hogy ilyenekkel menőznek, hogy: huhh én már nem vagyok szűz, stb. Ha valaki már nem szűz, azt szerintem nem illik így kidicsekedni, meg másokat azért lenézni, mert még az.
2010. febr. 2. 19:31
 7/15 A kérdező kommentje:
Ráadásul nem beképzeltségből mondom, de sokkal helyesebb is vagyok mint ők
2010. febr. 2. 19:32
 8/15 anonim ***** válasza:

Az ilyen nyomorékokkal nem kéne foglalkozni annyit se, hogy ezért ide kiírsz egy kérdést... Amit mondani akarok ezzel csupán az, hogy ne törődj velük.

Másrészt meg minden megtörténik előbb utóbb, szándékosan nem kell minden áron sürgetni.

9/15 anonim ***** válasza:
B****sszál le nekik 4-től 25-ig, aztán csendben lesznek!
 10/15 anonim ***** válasza:
Aki ilyen korán kezdi és nem válogat az előbb-utóbb elkap valamit, amit nem nagyon szeretne. Mondanám, hogy mond ezt nekik, de 4-en vannak és 16 évesek között mindig a többségnek van igaza.
2010. febr. 2. 19:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!