Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van egy lány, de van párom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy lány, de van párom tudtok tanácsot adni?

Figyelt kérdés

Van egy lány a munkahelyemen, szokunk beszélgetni, és jó el is vagyunk. Egy csodálatosan gyönyörű teremtés és okos is. Mindig keresem a társaságát, nekem elég az is hogy ha tudom, hogy a közelemben van meg láthatom, már az feldobja a napomat. Úgy érzem, hogy vonz magához, mindenképpen látnom kell még ha csak futólag is.

Mi a véleményetek?

megjegyzésként van egy párkapcsolatom már 8 éve, mit csináljak?

2014. dec. 21. 05:31
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Köszi kérdező! Ismerek egy hasonlo szitut, amit leirtam. Csak nehogy belesétáljatok abba a csapdába azért vetettem fel!
2014. dec. 21. 07:30
 12/21 Költőnő? ***** válasza:

nem vagyok a nő-pasi barátság híve, sőt.

Azonban most mégis azt mondom; kerüld el, ha meg akarod tartani a kapcsolatod. Ezek nem csak baráti érzések, azt most meg mondom. Nekem van férfi barátom, olyan, akit vmiért csodálok is, de nem gondolok rá egész nap.

Ha már ez íg fel tud merülni vagy a kapcsolatodból hiányzik vmi, amit tudat alatt így próbálsz kompenzálni sztem, vagy nem vetted észre és bele is estél már a lányba.

2014. dec. 21. 07:34
 13/21 A kérdező kommentje:

Költőnő?

Az a helyzet, hogy nem tudom mi a helyzet.

Egy kicsit nehéz lesz elkerülni, és feltűnő is lesz, ha elkezdem kerülni.

2014. dec. 21. 07:38
 14/21 Költőnő? ***** válasza:
hát te tudod, de ezt a döntést neked kell meghozni. Csak szólok, h jó eséllyel annyi a jelenlegi kapcsolatodnak, ha nem lépsz a fékre. Ha már nincs jelenleg is ez. Hitegetheted önmagad, de ha egy olyan emberrel kapcsolatban ilyen érzéseket táplálsz, aki nem a kedvesed.... Csak idő kérdése és szenvedni fogsz. Persze, semmi nincs kőbe vésve és én sem vagyok jós, de nagyon odd-som lenne erre. Bár nem lenne igazam.
2014. dec. 21. 07:43
 15/21 Költőnő? ***** válasza:
*nagyon nagy
2014. dec. 21. 07:44
 16/21 A kérdező kommentje:
Egy külső ember mindig tisztábban látja a dolgokat, főleg ha tapasztaltabb is, ezért is írtam ide a dolgokat, hogy tanácsot kérjek, mert jómagam nem tudok eligazodni már.
2014. dec. 21. 07:48
 17/21 Költőnő? ***** válasza:
én a helyedben ezt tenném, illetve ezt gondolnám át.
2014. dec. 21. 07:51
 18/21 anonim ***** válasza:
Őld meg magad szerintem;)
2014. dec. 21. 08:33
 19/21 anonim ***** válasza:
Én is ilyen helyzetben vagyok. Mindekttőneknek van kapcsolata. Úgy érzem hogy tetszem az egyik férfinak a munkahelyemen, nekem is megtetszett. Az elején folyamatosan figyelt, akárhányszor a közelében voltam, mindig azt vettem észre hogy le sem vette rólam a szemét. Kereste a társaságom, mindig érdeklődő volt. Ez már jó ideje húzódik. Egy ideje azonban azt vettem észre hogy tartja a távolságot és sokszor csak akkor figyel ha azt hiszi nem látom. Egyszer barátságos velem, egyszer levegőnek néz. Én úgy gondolom muszáj lesz választanod. Szerintem ismerd meg jobban a lányt és ha úgy érzed nem csak külsőre vonz, hanem az több annál tisztázd vele a helyzetet.
2014. dec. 21. 09:31
 20/21 A kérdező kommentje:

Hát megölni nem fogom magam de köszi :D

Ismerjem meg jobban, de ki tudja mi lesz a vége.

Ha meg elkerülöm az meg egy kicsit furin jön ki, nem szeretném megbántani sem.

Igen jól tudom a döntés az enyém.

köszönöm szépen a tanácsokat.

2014. dec. 21. 16:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!