Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy lány, de van párom tudtok tanácsot adni?
Van egy lány a munkahelyemen, szokunk beszélgetni, és jó el is vagyunk. Egy csodálatosan gyönyörű teremtés és okos is. Mindig keresem a társaságát, nekem elég az is hogy ha tudom, hogy a közelemben van meg láthatom, már az feldobja a napomat. Úgy érzem, hogy vonz magához, mindenképpen látnom kell még ha csak futólag is.
Mi a véleményetek?
megjegyzésként van egy párkapcsolatom már 8 éve, mit csináljak?
Csak röviden mesélted el a történetet.
Nem mindegy a 8 éves kapcsolatból nincs e gyerek.
Te csak barátkozni akarsz. A lány is? Nem táplálsz benne hiu reményeket? Mert az jól esik az egodnak. Közben mondod neki, "Csak barátság!"
Mert ha az a szitu, hogy te a párodat nem akarod otthagyni, de tudod, hogy a lány szerelmes beléd, hiába mondtad meg a lánynak az igazat.
Szemét huzás a lánnyal szemben.
Shank:
A szitu a következő: 8 éves kapcsolat, nincs gyerek. Együtt élünk, és harmóniában. Nincs is gond közöttünk.
A munkatársnőm: ezt nem beszéltük meg, az a helyzet még magammal sem, csak érzek amit érzek, de ő semmit nem tud az egészből, mert nem mondtam neki.
Amit tapasztal az az, hogy szeretek vele lenni és igyekszem is, mert ez a helyzet, nem is tagadom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!