Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anyagi kérdés, tanács kellene, fontos.! Kell a kérdőjel?
Az helyzet, hogy a barátnőm szeretne felsőoktatásba tanulni de az ugye pénz kérdés, még államin is. Ők elég szegények, nekem meg örökségből nagyobb összeg jutott pár éve, és simán gond nélkül ki tudnám fizetni az egész főiskolai tanulását de nem akarja elfogadni.. tanács ?
Én szeretném, ha megvalósíthatná az álmait.
Ez szép! Mondjad 'kölcsön' mert ha megvalósítja az álmait,törleszteni tudja ha annyira akarja de nem várod el!
Valahogy nem tudod elintézni,hogy kifizesd? Akkor ugy is belemenne ha már be van fizetve,esetleg szülőkkel beszélni?:)
példát vehetnének páran,önzetlen,nagylelkű,örülhet az a lány.:-)
Előbb utóbb neked is szükséged lesz a pénzre, de fizesd ki, ha annyira akarod.
Főiskolai tanulmányai alatt bizonyára megcsal és kidob, majd utána jöhetsz siránkozni, hogy milyen hálátlanok a lányok...
"Én szeretném, ha megvalósíthatná az álmait"
Mond meg neki ezt, biztos örülni fog neki.
Mond meg, hogy mennyire szereted, és hogy szeretnéd neki ezt kifizetni, és kénytelen elfogadni, ha felsőoktatásban akar tanulni.
Ha nem fogadja el,nem olyan lany aki csak kihasznalna!
De fizesd ki! ELOTTEM IRTAK,HOGY TUDOD RÁSZEDNI.
Ha nem is hiányozna az összegből,fúj sok irigy ember! Adj neki lehetőséget,sokaknak nincs!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!