Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen bunkó pasi mondja azt egy lánynak, hogy nem szep a melled, hanem logók, mas fiúk elott?
Figyelt kérdés
Nem tudom magam tul tenni ezen, hogy par fiú elott egy nyomi gyerek, mert tényleg az, örülhet ha pin@t fog, azt mondta h nem szep es logós a mellem... Nem látott meztelenül, csak egy előnytelen melltartoba, részegen... (Tudom, többet nem kell igy berúgni..) de akkor is olyan hihetetlen...amúgy kabe mint mas nagy mellű lányoknak húzza a súlya, de ennyi, egyenként is ismerek oslan lányokat akik nálam szebbek, es megis hasonlo ciciük van, sőt olyan is akinek kicsi van es ugy lóg, nem ertem miert kellett igy lejáratni ...2014. dec. 20. 22:52
11/12 anonim válasza:
Nem lettél volna részeg, nem látott volna melltartóban. Ennyi. Most viseled a következményeit.
12/12 anonim válasza:
Még életében nem látott nagy melleket - pedig nincs is annál gyönyörűbb!
25F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!