Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mikor van valentin nap?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor van valentin nap?

Figyelt kérdés
2010. febr. 2. 17:18
1 2 3 4 5
 31/42 TheTroll válasza:
Hát, látom nektek is faxa... Nekem is van barátnőm egy egyhónapos táborban ismertem meg Magyarországon. Én felvidéki vagyok ő meg Svájci. Csak 1 ország van köztünk... Kb. 4 hónapja nem ír nekem, én meg kb. hetente írok neki. Lehet rég elfelejtett már. Talált jobbat. De reménykedem még. Nagyon nyálas a szöveg azt tudom, de ez egy ilyen dolog. Igazándiból és se tudtam hogy mikor van Valentin-nap és én is azon gondolkodtam hogy írok neki e-mailt(:D). Csak lesz valami.
2014. dec. 5. 13:17
 32/42 anonim válasza:
Február 14. de látom a többi válaszolók mind lusták és nem tudnak válaszolni... Azért nem válaszoltok mert ti sem tudjátok :P Ja és mielőtt elkezditek hogy: Úristen milyen hülye meg ilyenek, van olyan kérdésetek amire nem tudjátok a választ, oda is kellene írni: Úristen ez nem tudja xdd, hát álljatok le ti trollok!
2015. dec. 12. 07:42
 33/42 anonim válasza:

az éveken átfutó romantika…❤ febr.14.e? én sem tudtam, hát mostmár igen. Na hogy a sorból ki ne lógjak, én is efféle problémákkal küzdök így februárban, hát na a nagy helyzet az hogy velem össze akar jönni az egyik ismerősöm, aki nekem nem tetszik, de ő nagyon szerelmes belém, akar engem, nem lakunk messze egymástól, és elég sokszor összefutunk itt ott, akkor mindíg ölelkezés, ő mindíg megpuszil, de az a nagy helyzet, hogy jó érzés ez az állapot, csak nekem nem vele. és nagyon megbántani sem akarnám, mert nagyon kedves, meg figyelmes, de a szerelmet nem lehet irányítani. na ez az ő szörnyű Valentin napja lesz nem az enyém. nekem más miatt lesz nehéz. valahogy mostanában, na előzmények: van egy fiú barátom aki 6 éve már a legjobb barátom, sose volt köztünk semmi, és én szinte biztosra merem állítani hogy o sem akart. nagyon szoros kapcsolatban vagyunk egymással, ha valamelyikünknek baja van a másikunk mindíg, kivétel nélkül mindíg segít a másiknak. mindent megosztunk egymással, meg nekem szinte csak ő az egyetlen ember akiben megbízok a családon kívül, de már szinte ő is családtag, a szüleim jöba vannak a szüleivel sokszor volt már nálunk és én is náluk, de el nem tudnám képzelni magunkat együtt. de ez valahogy megváltozott. Tényleg annyira szoros kapcsolat, hogyha meglát egy lányt az utcán akkor csak lazán megmondja hogy neki bejön és én is fordítva, de az történt, hogy megkérdezte tőlem, szerinted elhívjam moziba xy-t jövő vasárnap(Valentin nap)? aki egy közös ismerősünk. azt mondtam neki persze, de valahogy nem hagy nyugodni. tudom nem vagyunk együtt, az az érzés van bennem, hogy mért kell pont ŐT eljívnia. pedig eme 6 éve tartó barátságunk óta volt már barátnője, de engem mellette nem hanyagolt, és nem is zavart. de most úgy érzem ha összejön azzal a valakivel, a mi barátságunkak vége, nem tudom mért érzem így, én most tuti féltékeny lennék, de mér 6 év után? borzalmas lenne ha elveszíteném az egyetlen barátomat.

na kérzdező, nekem hogy alakul a kapcsolati életed így a kérdés után 6 évvel? azt mondtad, nem akarsz barátnőt, most is így vagy vele? vagy változott a véleményed? csak érdekel :)

17/l

2016. febr. 7. 08:17
 34/42 anonim válasza:
utolsó vagyok, az utolsó paragrafusba a nekem helyett neked van!!!
2016. febr. 7. 08:20
 35/42 anonim válasza:
Hát kb
2016. nov. 7. 21:12
 36/42 anonim válasza:
Február 14
2017. jan. 16. 17:22
 37/42 anonim válasza:
Szia! Azóta eltelt egy kis idő már biztos van eredmény ha látod ez a válasz akkor megírnád mi lett a vége tudom ez nem válasz a kérdésre de nagyon érdekel remélem sikerült vagy találtál mást
2017. jan. 28. 22:09
 38/42 anonim válasza:
Most mi a f,sz baj van ha nem tudja?? Ráadásul nem is magyar ünnep, a sz,ros Amerikából jött az is!
2017. febr. 6. 15:34
 39/42 anonim ***** válasza:
7 ev el telt, mi a helyzet egyut vagy egy no vel vannak gyerekek,?
2017. febr. 8. 07:01
 40/42 anonim ***** válasza:
engem is érdekelne mi lett :D amúgy meg ezen mi olyan nagyügy amíg nem volt barátnőm én is le***rtam hogy mikor van.... lehülyézni valakit hogy ezt a hülyeséget nem tudja
2017. febr. 12. 12:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!