Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi tévő legyek most? Kerhetek segitseget toletek?
Nyáron beleszerettem az autósoktatómba és Ő is belém.
De nem szexeltünk. Amikor meg csináltam a forgalmi vizsgát,megbeszéltük hogy szolni fogok neki amikor már készen allok.
Most ugy vagyok vele hogy szeretem ès hianyzik de orulten es ezert felhivtam a napokban es beszeltunk is kicsit :)
De meg nem akarok vele lefekudni....csak hianyzott nagyom es tudni akartam jol van e. O mar reg le szeretne velem fekudni,de mindig csak varasra kesztettem :/
Mit tegyek?
Ha csak dugni akar, akkor kár volt felhívnod is... Azt mondanám h akkor találkozzatok, de kényszerből, csak az ő kedvéért ne feküdj le vele, megbánhatod.
Akármi is lesz, légy óvatos, lehet ő csak ennyit akar.
Itt egyszer leírod, hogy "Ő is belém". Na ennyi szól az Ő szerelméről, az összes többi sorban csak szexelni akar!!:)
Legalább a saját fogalmazásodból észreveszed, hogy miről van szó? De ha ez neked megfelel, hajrá. Te értékrended, nem ítélkezünk. Ha valóban azt hiszed (vagy azt akarod), hogy ebből kapcsolat lehet és szerelem, akkor úgy randizz vele, hogy csak beszélgettek, ha nem sikerül neki kerülnie a szex témát, próbáld meg észrevenni végre, hogy miről is szól ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!