Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kérhetek segítséget?
Figyelt kérdés
Már 4hónapja szét mentem az exemmel..és hát elég durván és cspnyán váltunk el....megpofoztam meg vertem :/ én ezt az egészet nagyon de nagyon bánom...hiányzik nagyon...szeretem ot még..és nem szeretnék vele rossz viszonyban lennii....sztetek mit tegyek? kiszeretnék vele békulnii2014. okt. 15. 14:15
1/10 anonim válasza:
engem pofoznál meg akkor kapnál nyugi
3/10 anonim válasza:
Semmit. Megérdemled, hogy szenvedj.
4/10 A kérdező kommentje:
lány vagyok...
szenvedek is nyugii :) csak az sztem nem normális h orul ha fájdalmat tud nekem okozni
2014. okt. 15. 14:21
6/10 anonim válasza:
Kérhetsz, de nem kapsz segítséget, mert nem adok tippeket, hogy megint megverhesd...
7/10 A kérdező kommentje:
neem akarom már megvernii....de hiányzik...és mindennap elmegyek mellette a suliban rám néz én is rá és megyunk tovább :/
2014. okt. 15. 14:23
8/10 anonim válasza:
Családon belüli erőszak tessék. A nő veri a férfit.
9/10 anonim válasza:
Hát apám egy paraszt vagy!Nyugi az ilyen antiszociális emberek miatt bővítik a börtönöket!Szánalmas vagy,még időben keress fel egy szakembert!
10/10 anonim válasza:
Én közelről találkoztam ilyesmivel középiskolába egyik barátommal történt és ő látni se akarta soha többet olyan szinten,hogy ha a közelünkbe volt órájuk akkor olyanra helyre mentünk szünetbe hogy ha benéz az ajtón ne lássa. 1-1.5 év után szakítottak teljesen normálisan tőlem is elbúcsúzott a lány,hogy jó volt ismerni meg ilyenek. 2 nap múlva mintha belőtte volna magát üvöltözve jött elkezdte csapkodni evette a tolltartóját meg ilyenek többször is megütötte karmolta az egész osztály előtt nem zavartatta magát, mi soha egyszer nem ütöttünk vissza mert még ilyen helyzetben sem bántunk nőt,pedig azok a fajták voltunk akik az iskolában verekszenek. Ez a srác soha az életbe többször látni se akarja az,hogy te ezek után megúsztad annyival,hogy csak elmentek egymás mellett jól jártál. De szerintem ne akarj vele jóba lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!