Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lábfétises srácok! Voltatok már úgy, hogy egy lánytól kifejezetten a lábáról kértetek képet és kaptatok is?
Akik lábfétisesek, azok a lábfejre/ bokára/ lábszárra v. combra izgulnak.
Pár éve nyaralás előtt elmentem pedikűröshöz, aki igazán ápolttá tette a lábamat. Aztán a bazárban az egyik árus meg is jegyezte, h. de szép, mondta/ mutatta a mellette levő kollégájának is, megkérdezte, h. megérintheti-e.
Lehet, h. ő is ilyen fetisiszta volt?
Előző vagyok, így szerettem volna:
Akik lábfétisesek, azok a lábfejre/ bokára/ lábszárra v. combra izgulnak?
Igen a lábfétist magára a lábfejre lábujjakra, talpra értik, és elég valószinü hogy az árusnak is van ilyen fétise.
Egyébként én régebben, olyan 15-16 éves lehettem 2012-13 azthiszem, vagy talán kicsit tovább, ugye volt ez az Ask.fm ott csináltam egy kamuprofilt, és ahol lehetett névtelenül ott úgy, ahol nem ott úgy, irogattam különböző random csajoknak hogy mutassák meg a talpukat. Nagyrésze persze nem, de azért egy páran bevállalták :) Volt aki videókat csinált, volt aki képeket csak. Illetve volt egy másik technikám is. Elküldtem nekik egy gifet amin hasonfekve lábat lóbálva, ugye úgy látszik a talp, úgy beszélgessenek vmi barátnőjével vmi témáról, ez többször bejött.
Én a neten kértem egy lánytól, milyen a lába. Két nap múlva küldött egy képet a talpa felől, ahol az öt lábujj párnára egy smile-t rajzolt filccel.
A képen filccel a talpát filccel összefirkáltam, mint a csiklandozás nyomvonalát. Két nap múlva randiztunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!