Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lábfétises srácok! Voltatok már úgy, hogy egy lánytól kifejezetten a lábáról kértetek képet és kaptatok is?
Én előre még nem kértem képet soha, de volt olyan, hogy személyes találkozás alkalmával megkértem, hadd készítsek pár fotót a lábacskáiról.
Megengedte :)
2-es: Nem, tőlem nem kértek, én nem vagyok hölgyemény :D
1-es, 3-as: És mit szóltak hozzá? Nem találták furcsának? Azért mégsem egy mindennapi kérés :)
Mivel akkor már tudta, hogy imádom a lábait, nem lepődött meg, csak mosolygott rajta.
Ilyen téren szerencsés vagyok, a lányok többsége akivel közeli kapcsolatba kerültem, nem csak elviselte, hanem egy idő után igényelte is,hogy foglalkozzak a lábaival.
Sok lány csak akkor jön rá hogy mennyire szereti ezt, amikor összeakad egy magunkfajtával :)
#7:
De azért gondolom, hogy a puncival sincs semmi bajod.....:D Én még soha nem kértem lánytól ilyen képet (de kapni kaptam már, csak ő nem tud róla:D) meg barátnőmtől sem kértem ilyet, bár az ő lábai annyira nem tetszenek, de ennek nincs jelentősége :) Végülis nem baj, ha az ember más lányok lábait is megnézi, vagy szépnek találja. Képet leginkább idegenektől kérnék (mondjuk fogalmam sincs, hogyan lehetne megvalósítani:D), mivel a legtöbb lányismerőseim lábát látom néha és amúgy is tőlük csak nem kérek ilyet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!