Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti mit szolnátok hozzá ha a legjobb fiú barátottok ezt kérné tőletek?
Figyelt kérdés
Ha már mondjuk 3-4 éve nagyon jóban vqgytok egy fiúval mint barát akivel még csók sem volt eddig meg semmi az mégkérdezné tőletek hogy kinyalhat e titeket? Nem kell cserébe semmi (szopás vagy más) csak hogy ő kinyalhasson mert imád nyalni?2014. dec. 18. 17:28
11/23 A kérdező kommentje:
Én vagyok a fiú azért kérdezem :) de tényleg nem volt semmi 4 év alatt :) amugy köszi a válaszokat :)
2014. dec. 18. 17:39
12/23 anonim válasza:
Egyik barátom már nálam is eljátszotta...azt hittem viccel,és szórakozik vele..de...
Tuti nemet mondanék neki..Ő csak a barátom,és nem a párom..nem szeretném elrontani a barátságot evvel..Főleg ha nem is vonzódom hozzá mint pasi..
13/23 anonim válasza:
9# Mi a gusztustalan ezen? Eszem megáll.
15/23 anonim válasza:
Ő csak a barátom....ilyen hülye szöveget kedves csajok!
Nem esne jól egy kis kényeztetés nektek, ha nincs pasitok?
Megszűnik a barátság? Ugyan már!
Inkább elmélyül! Próbáljátok ki...
16/23 anonim válasza:
13 Hogy mi ebben a gusztustalan? Az, hogy valaki már annyira nyáladzik a szexre, hogy képes magát ilyen szinten megalázni. Ahelyett, hogy keresne egy nőt, akivel kölcsönösen akarják egymástól a szexet (akár szerelem nélkül is), már arra fanyalodik, hogy kinyaljon valakit, csak azért, hogy pun.ciközelben lehessen. Szerintem ez ritka szánalmas dolog. Én nő vagyok, de akármennyire ki lennék éhezve, a minimum az lenne, hogy ha én lesz.opok valakit, akkor ő is ad nekem valamit cserébe. Szexuálisan egészséges embereknél ez így működik. Kérdező! Imádsz nyalni? Akkor hajrá, keress egy barátnőt! Nagy valószínűséggel ő is imádni fogja, ha nyalod, de ne egy haverra mássz rá, csak azért, mert semmi más lehetőség nincs.
17/23 A kérdező kommentje:
14-es csak úgy mondom hogy elméleti kérdés volt! meg amúgy nem hiszem hogy össze függ az hogy kívánom a szexet azzal hogy kinyalnék egy csaj aki a barátom xD ja és csak úgy mondom hogy bármikor összetudok szedni bármilyen nőt szóval szexuális téren nincs gondom! azzal meg hogy ezt felvetném ismerősömnek ezt szerintem nem megalázó csak gondolkodtam már ezen inkább az a megalázó meg a szánalmas hogy egy ilyen elméleti kérdésen így felhúztad magad :) megértem hogy mindenki csak kihasznál de a fájdalmad ne itt töltsd ki ;)
2014. dec. 18. 20:42
18/23 anonim válasza:
Ez most tényleg a 14-esnek szólt, aki ennyit szólt hozzá, hogy "lúzer" :)
Szerintem saját megadat felesleges átb.aszni. Ha van lehetőséged kapcsolatra, szexre, akkor eszedbe sem jut a legjobb barinődet nyalogatni. Egyébként is mit szólna hozzá a csajod?
19/23 anonim válasza:
Egyébként egyáltalán nem húztam fel magam rajta, nekem már sokszor tettek ilyen ajánlatot, az okosabbaknak, ha elmondtam, azt amit neked leírtam tanultak belőle és rájöttek, hogy nem egy jó irány ez, a butábbak meg vergődnek tovább az elcseszett kis életükben. A döntés a tiéd. Ha megkérdezed erről a havernőt, meg van az esélye, hogy többet nem áll szóba veled. Persze el is lehet poénkodni a dolgot, akkor még, ha nem is jól, de legalább kimászhatsz a szituból. Esetleg ha bevállalja, hogy kinyald, akkor lehetsz a kis szexrabszolgája, pórázzal, meg minden, lehet, hogy titkon erre gerjedsz.
20/23 A kérdező kommentje:
ja tényleg xD nem is a 14 es az nem is tudom mért az írtam xD jó fáradt vagyok xD honnan jött hogy van barátnőm? meg amúgy ki mondta hogy meg is fogom kérdezni tőle? xD mondtam hogy 4 éve barátok vagyunk és nem véletlenül nem volt mert kicsit sem vonz szexuálisan! és ez csak egy szimpla kérdés volt hogy mit szólnátok hozzá lányok szeretek mindennel tisztában lenni ezért kérdeztem :D te meg egyből elkezdtél támadni 17-es kommentelő :P jó persze tudom nem tudhattad hogy én ezt mennyire gondoltam komolyan csak kicsit túlzásnak érzem ezt a felhajtást xD
2014. dec. 18. 21:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!