Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti mit szolnátok hozzá ha a legjobb fiú barátottok ezt kérné tőletek?
Figyelt kérdés
Ha már mondjuk 3-4 éve nagyon jóban vqgytok egy fiúval mint barát akivel még csók sem volt eddig meg semmi az mégkérdezné tőletek hogy kinyalhat e titeket? Nem kell cserébe semmi (szopás vagy más) csak hogy ő kinyalhasson mert imád nyalni?2014. dec. 18. 17:28
1/23 anonim válasza:
Umm.. Egyszer ezt bevetettem az egyik bnőmnél, de nem.. :D Lehet azért, mert van barátja, de I DONT CARE :D De kicsit furcsa szitut eredményez, de ha nincs barátja, akkor sztem nem gáz.
3/23 A kérdező kommentje:
Nem nincs barátja teljesen singli nagyon joban vagyunk kb mindent tudok róla meg ő is rolam :)
2014. dec. 18. 17:32
6/23 A kérdező kommentje:
Egy okot kérhetek hogy miért nem? :) akkor jó ha nem de mondjátok meg hogy miért? :)
2014. dec. 18. 17:34
7/23 anonim válasza:
Azt hinném viccel. o.O De a válaszom nem lenne.
8/23 anonim válasza:
Mert tönkretenné a barátságot, már nem lenne ugyanaz. És én csak párkapcsolatban engedem.
9/23 anonim válasza:
Dehogyis. Te most azon gondolkodsz hogy hagyd-e neki? Hát ha semmi szexhez nem jutsz, akkor hagyhatod. De én nem barátkoznék egy ilyen emberrel, aki még a viszonzást sem igényli, csak végre pin.át lásson. Ez gusztustalan. Amúgy nem a barátod, csak te hiszed azt, rád van kattanva, mint az állat, egyes fiúk hosszú évekig is képesek eljátszani a barátságot, pedig igazából járni akarnának veled.
10/23 anonim válasza:
Nem :D Azért nem, mert nyilván azért csak barát az illető, mert nem akarok vele semmiféle szexuális jellegű dolgot művelni, különben 3-4 év alatt már biztos történt volna valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!