Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Linkeltek nekem olyan pasikat akik nagyon tetszenek nektek?
11
Simán. :) Férfiasak, sármosak. A legtöbb férfi 35-40-re lesz igazán férfias külsejű.
20L
attol meg mert a legtobb tinirib**nc a pawa feju bu**kra bukik nem kell mindegyiket egy kalap ala venni..
nekem a ferfias jon be ennyi :)
17 évesnek 50 éves, ez már azért apakomplexus, bármilyen jól is néz ki.
Fordított esetben pedonak mondanák a csávót
Fú nekem Nicolas Cage soha a büdös életbe nem tetszett a legkevésbé sem, engem kimondottan taszít, szerintem undorítóan néz ki :D Dehát kinek a pap..
ha engem kérdezel, Jared Leto (de nem amikor jézus), Chris Pine, Robert Downey Jr és még sokan mások, linkelek párat:)
[link] (JL a legnagyobb szerelmem, legalább száz képet tudnék róla linkelni:D)
(a //után a _ -t cseréld egy g betűre- a gyk nem engedi hogy rövidítve lehessen url-t küldeni)
és még sorolhatnám napestig. De igazából nem is a személyiségükbe vagyunk szerelmesek, mivel nem ismerjük őket, hanem a tehetségük babonáz meg minket, ahogy elő tudják magukat adni. Fontos a magabiztosság:) Mads Mikkelsen pl sokáig nem volt szimpatikus, de a Hannibalban nagyon megszerettem, és igenis jó hapsi :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!