Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hisztek az 'igaz szerelemben" így éjfél felé közeledve?
Figyelt kérdés
(:2014. dec. 17. 23:43
1/11 anonim válasza:
Én hiszek és mindig azt hittem eddig, hogy eljött, de a vége csalódás lett.Jó lenne ha végre eljönne!
3/11 anonim válasza:
Igen,még mindig hiszem,hogy létezik:)
4/11 A kérdező kommentje:
# 1: Én is hittem már azt, hogy eljött. De most már eljöhetne tényleg! :)
2014. dec. 17. 23:45
5/11 anonim válasza:
Igen,bár délelött és a hajnali órákban jobban! :D
6/11 anonim válasza:
Úgy értve igen, hogy talán lesz egy lány az életben, aki majd szeretni fog engem, és én is szerethetem őt és kialakulhat vele egy olyan kapcsolat ami életre szóló.
7/11 anonim válasza:
Az nem jön csak úgy, dolgozni kell érte, nem csak várni.
Sült galambok nem repülnek szájakba.
8/11 A kérdező kommentje:
Amúgy nem véletlenül úgy tettem fel a kérdést, hogy éjfél felé közeledve. Ilyenkor már egyedül van az ember, semmi elfoglaltság, unalom, fásultság. Ilyenkor jobban érzi az ember, hogy szüksége lenne valakire.
2014. dec. 17. 23:47
9/11 A kérdező kommentje:
# 7: Ez nyilvánvaló!
2014. dec. 17. 23:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!