Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék vele?
Ha kidobtad, akkor miért csodálkozol azon, hogy bosszút áll érte?
"de nem jartunk mert egyszeruen nem ertette hogy en nem szeretnek vele járni"
Ő meg szeretett volna, de egy világ omlott össze benne, és ezek szerint próbál elfelejteni.
hasonló dolgon mentem keresztül.szinte mintha ezeket a sorokat én írtam volna.
Amit tehetsz,az ,ha tudatosítani kezded magadban,h nem ő az élet értelme, nem egy embertől kell ,h függjön a boldogság.
Meg kell találni úgy is a boldogságot ,ha nincs veled senki,mert benned rejlik.
Nagyon is tudom,h milyen ez . Szépen,lassan hidd el,menni fog! Minden fejben dől el ,Te is meg tudod csinálni !!
Mélypontok vannak persze ,nekem is vannak ,még most is pedig már több,mint fél éve,h nincs velem, de Büszke vagyok magamra,h megcsináltam. Tudom most már értékelni az apró örömöket . Mindehhez türelem ,és kitartás kellett.
Én azt tanácsolom,h a túllépésen légy , ha a sors úgy akarja,akkor vissza is térhet az életedbe. Az én barátomnál ugyanígy volt,h több lánnyal jóban lett,sőt járt is a szakításunk után szinte egyből.
Akkor azt hittem azért,mert semmit nem jelentettem neki, de rájöttem ,h nem feltétlen így van ,mert próbálta Pótolni azt,amit tőlem kapott. Úgyhogy valamicskét csak jelentettem neki .
Most teljesen magára maradt ,ahogyan tudom.. és bár még mindig szeretem őt, már nem ragaszkodok hozzá görcsösen. Ha egy szép napon megjelenne ,és szeretné újrakezdeni,akkor meggondolnám,átgondolnám .Előre nem tudom,akkor hol fogok tartani.
Sok kitartást kívánok neked is, menni fog !!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!