Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek is rossz egyedül lenni karácsonykor?
Még a szüleimmel lakom és persze a családdal töltöm a karácsonyt, de az elmúlt 3 évben mindig volt karácsonykor barátom. Most meg nincs, és ez elkeserítő...
Tavaly pl nagyon jó volt, amíg éppen unatkoztunk (kaja utáni pihenés, stb.), beszélgettem az exemmel. Meg az akkori legjobb barátnőmmel, akivel azóta már összevesztem, de ezt egyáltalán nem bánom.:)
Olyan jó lenne most szerelmesnek lenni, együtt is karácsonyozni, meglepni valami jópofa ajándékkal, nem unatkozni a téli szünetben...
Ti mit éreztek szingliként karácsonykor?
Én minden évben eldöntöm hogy na majd jövőre már biztos nem leszek szingli de az vagyok megint :D
2 karácsonyom volt, amikor nem voltam egyedül..
soha nem volt barátnőm, így hozzászoktam az egyedüli karácsonyozáshoz. Nem ingem érdekel.
25F
Én már hozzászoktam, hogy egyedül vagyok, úgyis egy nagy kalap ... a magánéletem. Én is a családommal lakom, ők is egyre jobban lefárasztanak.
A Karácsony gyerekkoromban varázslatos volt, ahogy idősebb lettem egyre unalmasabb lett, mára már nem is érdekel, mi lesz. Ja, finom kaja lesz és ennyi.
Szenteste itthon leszek, 25-én meg szerintem elmegyek egy hatalmas sétára a kutyával, ő biztos értékelni fogja és nem kritizál :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!