Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nektek is rossz egyedül lenni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek is rossz egyedül lenni karácsonykor?

Figyelt kérdés

Még a szüleimmel lakom és persze a családdal töltöm a karácsonyt, de az elmúlt 3 évben mindig volt karácsonykor barátom. Most meg nincs, és ez elkeserítő...

Tavaly pl nagyon jó volt, amíg éppen unatkoztunk (kaja utáni pihenés, stb.), beszélgettem az exemmel. Meg az akkori legjobb barátnőmmel, akivel azóta már összevesztem, de ezt egyáltalán nem bánom.:)

Olyan jó lenne most szerelmesnek lenni, együtt is karácsonyozni, meglepni valami jópofa ajándékkal, nem unatkozni a téli szünetben...

Ti mit éreztek szingliként karácsonykor?

2014. dec. 17. 21:07
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Én minden évben eldöntöm hogy na majd jövőre már biztos nem leszek szingli de az vagyok megint :D

2 karácsonyom volt, amikor nem voltam egyedül..

2014. dec. 17. 21:24
 12/17 anonim ***** válasza:
Hát én eddig az összes karácsonyom "egyedül" (családot nem számítva) töltöttem. Meg az összes ünnepet. Meg igazából minden egyes napot :D
2014. dec. 17. 21:30
 13/17 anonim ***** válasza:
Zéró kapcsolattal, tele rossz tapasztalatokkal, én is a családot leszámítva egyedül töltöm a karácsonyokat. Én katolikusként nevelkedtem és számomra eléggé kiábrándító, hogy az emberek pont a lényegéről feledkeznek meg. Csak a nagy családi összejövetelek, ajándékok, megy a nagyzolás meg, hogy ki mekkora ász, karácsonykor bemutatja az újdonsült csaját, autóját stb. Nekem persze sosincs, nem is ez a lényege. Hangulatom már nekem sincs rá, hó nincs, amúgy is mindig vizsgákra készülök az egyetemre. Szilveszterkor max 1 haverral néha összeülünk, vagy a körüli napokon. De nekem nincs nagy igényem a nagy bulikra stb. szóval elviselhető. Nem mondom, hogy nem lehetne jobb is, de rosszabb is van ennél. Ha végzek a mérnökin úgyis ki szeretnék innen költözni, mert nem érzek túl nagy jövőt itt se érzelmi, se kapcsolati, se karrier szinten.. 24/F
2014. dec. 17. 22:14
 14/17 anonim ***** válasza:

soha nem volt barátnőm, így hozzászoktam az egyedüli karácsonyozáshoz. Nem ingem érdekel.

25F

2014. dec. 18. 15:52
 15/17 anonim válasza:

Én már hozzászoktam, hogy egyedül vagyok, úgyis egy nagy kalap ... a magánéletem. Én is a családommal lakom, ők is egyre jobban lefárasztanak.

A Karácsony gyerekkoromban varázslatos volt, ahogy idősebb lettem egyre unalmasabb lett, mára már nem is érdekel, mi lesz. Ja, finom kaja lesz és ennyi.

Szenteste itthon leszek, 25-én meg szerintem elmegyek egy hatalmas sétára a kutyával, ő biztos értékelni fogja és nem kritizál :D

2014. dec. 23. 23:21
 16/17 anonim válasza:
Ja és 26/N.
2014. dec. 23. 23:21
 17/17 anonim ***** válasza:
nekem a volt a barátnőm azzal lepet meg,így karácsra,h elmondta,hogy megcsalt..szóval nekem jobb,hogy egyedül leszek.
2014. dec. 24. 17:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!