Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek is vonzó a magas intelligencia?
Sziasztok! Mármint úgy értem, hogy én teljesen bizarr és megmagyarázhatatlan módon nem a srácok megjelenését, hanem intelligenciáját helyezem előtérbe. Persze az is számít,hogy legyen ápolt az illető, és "ne lógjanak ki földigiliszták a füléből", de ez csak sokadik "feltétel". Tehát röviden, a nekem fontos tulajdonságoknál a jó kinézet, és az okosság pont fordítva van, mint más másoknál, akiknek az utóbbi csak 4.-5. szempont, de a helyesség messze az első...
Ez szerintetek nagyon felületes, és "visszataszító"? Vagy nem vagyok egyedül ezzel?
Ez érdekes :o
Nálam nagyjából egyformán számít.
A magas IQ hányadosba nem lehet beleszeretni, mert lehet, hogy mellé egy nagyon suttyó személyiség társul. Az introvertáltak egy része ilyen, az átlagnál okosabbak, de a gyakorlatilag zéró szociális készségeik lévén meglehetősen savanyúak és gyakran ridegek.
Nekem aztán halál mindegy, hogy milyen szempontok alapján ismerkedsz, semmi közöm hozzá, mondjuk az vicces szitu lehet, amikor azzal állítasz oda valakihez, hogy "szia járok veled, feltéve, ha 170 felett teljesítesz ezen a teszten." Tudom, abszurd, de kétségtelenül vicces.
Hogy mi nem ismerjük egymást... :D Én hivatalos Mensa-teszt alapján a felső 2%-ba tartozom, de nem tapasztaltam még, hogy egyetlen lány is elájult volna a magas intelligenciámtól.
(És ezt nem dicsekvésből írom, egyrészt ez egy anonim oldal, szóval tökmind1, mit írok, másrészt láthatjátok, hogy nem sokra megyek vele.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!