Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak a számítógépeden, régi MSN-es elmentett beszélgetéseid? Elolvasnád újra, hogy miket leveleztél az akkori "crush"-oddal?
Figyelt kérdés
Avagy mindörökre kitörölted a naplózásokat?2014. dec. 17. 00:19
11/16 anonim válasza:
"ezek szerint csak én lennék ilyen naplózós mormota!?"
Az msn azért már jópár éve kiment a divatból, 4-5 éve is kevesen használták már, ennyi idő alatt meg a legtöbben cseréltek gépet.
12/16 anonim válasza:
Nekem vannak egy lejelszavazott rar-ban. Aminek már rég elfelejtettem a jelszavát. :(
13/16 anonim válasza:
Én is elfelejtettem már a jelszót,de megnézném ha tudnám.
14/16 anonim válasza:
"Nekem vannak egy lejelszavazott rar-ban. Aminek már rég elfelejtettem a jelszavát."
Fel lehet azt törni, vannak ilyen appek.
15/16 A kérdező kommentje:
Nem volt túl jó ötlet. Valahogy az az érzésem támadt, hogy sokkal boldogabb voltam 4-5 éve és nem becsültem ezt meg. A valós személyiségem, mintha egy befőttes üvegben lenne elzárva magamban, egy sötét leltárban, ma pedig csak olyan felületes dolgokkal foglalkozom, mint a karrier. Mindenesetre, ha az ember motivációra vágyik, kellően felzaklató.
2014. dec. 17. 11:06
16/16 anonim válasza:
Szóval te is így vagy...Én is :(
Akkor még gyerek voltam, most meg már felnőtt, és nehéz annak lenni. Nem akarok.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!