Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehetne ilyesmire "partnert" találni?
Nem szeretnék kapcsolatot, nem birok megmaradni senki mellett. Viszont az alapvető törődést igénylem, hogy valaki mondja/írja hogy jó reggelt vagy jóéjt, hogy kicsit érdeklődjön rólam + a vágyakat is orvosolni kellene. Nem szexkapcsolatot szeretnék...
18L
Elég sok pasit találnál erre.
Sajna én vagy teljesen érzelem mentes vagyok valakivel szemben, vagy szeretem. Ha nem szeretem, akkor nem igazán tudok vele jópofizni. Ha szeretem, akkor pedig kapcsolat kell vele.
Nos, ez a leiras valamivel kozelebb all ahhoz a definicoohoz, amit az oldalon sirankozo fiuk szoktak leirni
Te azt szeretned, hogy valaki torodjon veled, ott legyen ha bajod van, emberszamba vegyen, szeressen...
es jo, hogy ez az erzes nalad nem szexualizalodott el! Ugyanis a legtobb ember, aki falja a noket vagy a pasikat szerelembol szerelembe esnek, azoknak igazabol ugyanerre lenne szukseguk, csak elszexualizalodott az erzesuk, no eg a gondolkodasuk
es ki az, aki egy egeszseges, jol mukodo eletben hivatott betomni ezt a lyukat a kezdetektol fogva?
edesanya, edesapa....
nem vezetek statisztikat, de le mernem fogadni, hogy a szeretethianyos emberek 90%anak nem volt odaado, oszinten szereto kapcsolata a szuleivel, az anyjaval..
Tudom, a valaszom nem sokat segit, a konkret helyzetben, de erdemes szerintem elgondolkodni ezen, ugyanis van akinek az egesz elete ramegy erre.... aki magara ismer, annak javaslom nyisson a szulei fele, vagy egy pszichologus fele, es feloldhatja ezt a szeretethianyos erzest!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!