Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy egyetemi hallgató társamról kiderült, hogy prosti. A pláne, hogy fél éve szerelmes vagyok belé, mit tegyek?
Nem volt dolgom sok nővel eddigi életem során, de nagyon megtetszett a lány és szerintem én sem vagyok neki közömbös, vagyis most már ebben sem vagyok biztos.
Egész jól el hülyéskedünk,órán kívül is néha találkozgatunk, mostanában egyre sűrűbben.Párszor elmentünk bulizni együtt, egyszer csókolóztunk de azt mondta utána, hogy nem akar párkapcsolatot. Akkor még rá is hagytam, de tovább próbálkoztam.
2nappal ezelőtt sikerült összeszednem a bátorságomat, és elhívni egy randira, amire Pénteken mennénk. Gondoltam, mivel úgy sem voltam még nővel, nem akarok beégni és elmegyek egy prostihoz, hogy ne legyenek majd gondok.
Egy bizonyos oldalon kiválasztottam a hozzám legközelebbi kerületeket, de álmomban sem hittem volna, hogy mit találok.
Ott volt a lány, akit randira hívtam. Kitakaratlan arccal, "3 beszámolóval". Teljesen ledöbbentem, még mindig a sok hatása alatt állok.
Lemondjam a randit? Elmondjam neki, hogy láttam az "adatlapját"? Beszéljek vele erről, vagy inkább csak hagyjam a fenébe?
Úgy gondoltam, hogy senkinek nem mondom el, nem akarom, hogy baja legyen belőle, de nem tudom, hogy mi lenne most az erkölcsös viselkedés....Segítsetek kérlek.
Érdekes az én hallgatótársaim is dolgoznak az egyetem mellet, de egyik sem qrva. Van aki Színházban, van aki a McDonald'sban dolgozik, és bár néha kemény, azért mégsem olyan cudar, mint egyesek lefestik. Nem hiszem, hogy valakinek naponta be kell kapnia digen emberek bréjét, ahhoz, hogy finanszírozza a tanulmányait.
Bírom ezt a 'nehéz világ van hát q.rvának kell menni' című "indoklást". Igaz szerencsére nem vagyok nő, elképzelni próbálom a fenti helyzetet és mindig az a végeredmény, hogy nem összeegyeztethető.
Aki nem akarja a testét és egyben lelkét árulni az nem is fogja (a kényszerítést most hagyjuk figyelmen kívül), hanem talál más módszert, főleg egyetemistaként (feltételezem, minimális sütnivalója legalább van).
De ez a dolog összképét tekintve másról (is) szól azt hiszem. Egyáltalán nem vagyok álszent, de egy ilyen helyzetben amit a srác vázol minimum kiábrándulnék, de még az is lehet, hogy undorodnék.
A lány szexuális szolgáltatást nyújt.
Te meg ha jól olvastam igénybe veszel ilyen szolgáltatást.
Most akkor mi is a problémád vele? Ugyanazt csináljátok mindketten.
ha továbbra is akarsz vele komoly kapcsolatot, akkor ne mondj neki semmit. Esetleg ha szóba jön a dolog, akkor a prostik mellett foglalj állást.
Ha meg sok neked ez a dolog, akkor mond el őszintén amit gondolsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!