Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális az ilyen lány?
Figyelt kérdés
Rendes. De komolyan. Bármit csinálok, bunkózok vele, megbántom,alázom, elhordom, rendes marad velem. Nem aláz, nem bosszúskodik. De h ha megbánt engem akkor rögtön bocsánatot kér. Annyira felcsesz, legszívesebben megütném.2014. dec. 15. 22:04
11/15 anonim válasza:
Mond meg neki hogy haggyjon békén nem kell cseszegetni... lehet rosszul esik neki csak nem mondja és nem mutatja. Örülnél neki hogy valaki kedvel, én biztos nem tenném
12/15 anonim válasza:
Fordítva vagy bekötve ember? Menj ki nézd meg ott vagyok e és ha igen beszélgess velem. Az idiotizmus határtalan
13/15 anonim válasza:
Ismerem ezt a nőtipust. A jámborságuk igenis irritáló, több megértést érdemel a kérdező. A célzásokból nem ért az ilyen lány, igy maguknak kényszerítik ki a durvább megszólalásokat, de valahogy abból is kihámoznak valami kedvességmorzsát, és azt újabb kedvességáradattal viszonozzák. Volt egy vallásos templombajáró lány, akivel kedzetben kedves voltam, de aztán egyszerűen nem tudtam lekoptatni, mindig ugyanolyan megbocsátó szeretettel, kitartással tolakodott be az életembe. A végén már én is a falat vertem tehetetlenségemben, pedig ő csak szeretett, ragaszkodó és megértő volt. Bármit tehettem, az maradt. Rémálom!! Addig senki nem érti meg amig meg nem tapasztalja.
14/15 anonim válasza:
Nagyon érzéketlen vagy. Majd egyszer talál egy rendes fiút akit megérdemel! Nem esik le hogy szerelmes beléd és azért ilyen??
15/15 anonim válasza:
"Baz ki mi a f tegyek még h lekopjon?"
Passzold át nekem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!