Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha utálom az életem egy nagy 0 vagyok másokhoz képest teljesen felesleges vagyok a csajok csak levegőnek néznek meg még a személyiségemet is utálom?
Sok mindent átéltem, még a fele is elég lett volna és még is itt vagyok. Tudtam magamon változtatni és nem panaszkodtam közben, hogy milyen rossz nekem.
Nekem is volt olyan, amikor elegem volt az életemből. Nem csak veled történnek rossz dolgok.
2-es voltam.
Na akkor jól figyelj!
19 éves vagyok, mélyszegénységben élek a családommal,ráadásul millios hiteleink vannak, apám alkoholista, szuleim amugy munka nelkuliek, ugy eretsegiztem le, hogy 2honapig nem volt otthon áram,altalanos 4. Osztalytol 8.ig bántottak a suliban, gimiben alig volt baratom, baratno termeszetesen szoba se johet nalam.Eletem egy szar roviden.
De!
Kemenyen melozok, szét tanulom magam, probalok otthon edzeni és kitartok egeszen addig míg nem lesz egy jó munkam, otthom rendbe nem jonnek a dolgok.
És szepen keritek majd egy lanyt, alapitok csaladot es boldogan fogok élni, es marhara nem erdekel hogy mennyit kell még szenvednek ezèrt a célért, akkor is osszefogom hozni!
Nehogy azt hidd hogy neked szar csak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!