Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak ha utálom az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha utálom az életem egy nagy 0 vagyok másokhoz képest teljesen felesleges vagyok a csajok csak levegőnek néznek meg még a személyiségemet is utálom?

Figyelt kérdés
2014. dec. 15. 16:50
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Sok mindent átéltem, még a fele is elég lett volna és még is itt vagyok. Tudtam magamon változtatni és nem panaszkodtam közben, hogy milyen rossz nekem.

Nekem is volt olyan, amikor elegem volt az életemből. Nem csak veled történnek rossz dolgok.

2-es voltam.

2014. dec. 15. 16:58
 12/17 anonim ***** válasza:
Az öngyilkosság a gyengéké... A sport valamennyit tényleg segít.
2014. dec. 15. 16:59
 13/17 A kérdező kommentje:
az oké de gondolom nem 18 éven keresztül folyamatosan..és ahányszor változtatni próbáltam mindig csak a csalódás jött belefáradtam egyszerűen több éven keresztül így élni..szerintem azt nem lehet kijelenteni úgy h a gyengéké mer aki öngyilkos lesz annak jó oka van rá csak azt sokan nem veszik figyelembe de vannak olyan helyzetek mikor tényleg nincs más kiút..
2014. dec. 15. 17:01
 14/17 anonim ***** válasza:
Ez sajnos igy van, de azért 18 évesen még fiatal vagy az életed feladásához.
2014. dec. 15. 17:05
 15/17 anonim ***** válasza:
Építkezz abból ami van, például a tanulás. Kezdj el egy olyan tevékenységet, amivel hasznosan telik az idő pl sport vagy amihez kedved van. Szerezz egy olyan szakmát amiben tudsz majd dolgozni. Ha új környezetbe kerülsz pl egyetem akkor ne ezt az arcodat mutasd hanem barátkozz az emberekkel, szerezz haverokat. Fordítsd az idődet arra amiben sikereket tudsz elérni. Az öngyilkosság nem megoldás. A halál végleges viszont amíg élsz úgy alakítod az életed ahogy akarod többnyire.
2014. dec. 15. 17:20
 16/17 anonim ***** válasza:

Na akkor jól figyelj!

19 éves vagyok, mélyszegénységben élek a családommal,ráadásul millios hiteleink vannak, apám alkoholista, szuleim amugy munka nelkuliek, ugy eretsegiztem le, hogy 2honapig nem volt otthon áram,altalanos 4. Osztalytol 8.ig bántottak a suliban, gimiben alig volt baratom, baratno termeszetesen szoba se johet nalam.Eletem egy szar roviden.

De!

Kemenyen melozok, szét tanulom magam, probalok otthon edzeni és kitartok egeszen addig míg nem lesz egy jó munkam, otthom rendbe nem jonnek a dolgok.

És szepen keritek majd egy lanyt, alapitok csaladot es boldogan fogok élni, es marhara nem erdekel hogy mennyit kell még szenvednek ezèrt a célért, akkor is osszefogom hozni!

Nehogy azt hidd hogy neked szar csak.

2014. dec. 15. 17:21
 17/17 anonim ***** válasza:
Hasonló cipőben járok mint Te kérdező.. Én nyomorban nőttem fel, de egyetemet végeztem (bme gek) utólag rájöttem fölöslegesen, mivel egy jó szakmával és adócsalással sokkal többre jutottam volna 28 éves koromra. Alacsony vagyok 170cm, kicsi a farkam 12cm, semmibe néznek a "nők" ezek miatt, de mára lesz*rom az egészet. Az nyugtat, hogy Januárban új életet kezdhetek külföldön, tiszta lappal és talán normálisabb nők társaságában.
2014. dec. 15. 18:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!