Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A spermám színe nem fehér,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A spermám színe nem fehér, hanem áttetsző, kis foltokban fehér. Ez mitől lehet?

Figyelt kérdés
2010. febr. 1. 21:27
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Igen, biztos valami bioszos írta, de nem én, az tuti:D
2010. febr. 1. 22:45
 12/19 anonim ***** válasza:
0%

na bioszos. ez minek a definíciója?

olyan nukleinsav-szakaszok a sejtek magjainak kromoszómáiban, melyek a szervezet működését és növekedését befolyásoló fehérjék szabályozásához és előállításához szükséges információkat tartalmazzák

2010. febr. 1. 22:49
 13/19 anonim ***** válasza:
gén...;)
2010. febr. 1. 22:54
 14/19 anonim ***** válasza:

pfff:D

Már bocs..de a nukleinsav-szakaszból vágtam...:D

Tudod...én érettségiztem középszinten 3.-ban és 4.-ben emelten is...szóval szerintem azért tudhatok ennyit:D

2010. febr. 1. 23:08
 15/19 anonim ***** válasza:
Ezt már az előbb olvastam valahol...
2010. febr. 1. 23:15
 16/19 A kérdező kommentje:

Pont azért irtam a kérdést mer nem 13 vagyok -.-

ha 18évesen nem tudom h mitöl van ez akkor csak megkérdezhetem nem? :@ azért van ez az oldal, nem a sok baromnak akik mindent szétoffolnak

2010. febr. 12. 20:12
 17/19 anonim ***** válasza:
Menj el orvoshoz többet tud mondani mit itt akár hány ember^^
2010. febr. 12. 20:16
 18/19 anonim ***** válasza:
próbáld meg kb egy jó ideig nem "üríteni" és sztem akkor nem lesz olyan:D túl sok a hoki:D
2010. febr. 12. 20:16
 19/19 anonim ***** válasza:

Lehet túl sok ananász levet ittál és felhigúlt tőle, ezért nem szabad hinni a sok sületlenségnek.

Hihihihi

2010. febr. 12. 21:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!