A szájpenész lehet egybefüggő fehér lepedékszerű? Vagy foltokban jelentkezik?
Esetleg képet hol találok róla,mert én itt is, google-n is szétnéztem de egyszerűen nem jutok 1-ről a kettőre,nem tudom eldönteni h ez szájpenész vagy sem...
A szájpenésztől egyébként lehet nyűgösebb,az fáj?
Szia!
Az én lányomnak egybefüggő, fehér lepedékes volt a nyelve.Le lehetett kaparni róla( gézlappal) Boraxos ecsetelővel pár nap alatt elmúlik.
keresztfiamnak, foltokban volt, illetve fehér pöttyök a zájpadlásán, Afta- ezzel jött haza a kórházból. Erre is ecsetelőt adnak.
A védőnő azt mondta, hogy nem fáj, de szerintem azért érzik a babák. Az én lányom állandóan a szájába vett valamit.Viszketni szerintem viszket.
Mióta volt szájpenésze én egy héten 1x ecsetelem a száját.
Szia!
nekünk egybefüggő volt a nyelvén és a szája oldalán is. Mi orvosunk azt mondta, a glicerines nem ér sokat, és felírt vmi mást. A nevét sajnos nem tudom, de ezt is a gyógyszertárban keverték ki. (ricinus biztos van benne)
Szió!
A leírtak alapján tényleg szájpenész. Az előttem szólók mindent leírtak, én csak annyit tennék hozzá, hogy feltétlenül gézlappal kend be a száját, bármilyen ecsetelőt is kaptok a dokitól. Én sajnos fültisztítóval csináltam olyan 2-3 hétig, de nem tudtam megszabadulni tőle. Az igazi változás akkor állt be, mikor már a gézlappal töröltem ki a száját, mert akkor sikerült igazából "kiszedni" a lepedéket.
Amiatt ne aggódj, ha kicsit elhúzódik a gyógyulás, viszont kezeletlenül nem szabad hagyni.
Remélem, tudtam segíteni.
Zita
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!