Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelenthetnek ezek az álmok?
Én hiszek abba, hogy az álmoknak van jelentése. Sztem nagyon is közük van a valósághoz!
Amugy grat. ehhez az álmodhoz...ügyes voltál..:D:D:D
durva mert énis pont ezeket álmodtam az első pár hónapban :D tök kétésgbe estem hogy miért álmodok ilyeneket, holott imádom őt
csak hülyeség, ostoba gondolatok, ne foglalkozz velük, majdnem egy éve vagyunk együtt és azóta sem csaltam meg :D
Nekem is voltak ilyen álmaim, a minap énis ilyet álmodtam a megcsalom a barátomat..
Az egyik legjobb barátomat megkérdeztem h ez mit jelenthet..és ő azt mondta h a szívem legmélyén ezt akarom..akármennyire is szeretem a barátom.
Szal ezt jelentheti. am 16/L
A világon rengeted olyan dolog van amit mi emberek talán soha nem tudunk, megfejteni. De álmodni akármit lehet, elképzelhető az is hogy az egész csak a véletlen műve, velem már volt olyan többször is hogy álmomban olyan zenét halottam amit az előtt soha, és utána sem, ki tudja, lehet hogy majd ismét halom a valóságban 50 év múlva, vagy soha...
Vannak dolgok amiket az ember soha nem fog megérteni.
Köszi szépen a válaszokat!:)
12:24-nek, sztem az túlzás, hogy erre vágyunk, de talán olyasmiről lehet szó, hogy mivel mindkettőnknek ez az első normális kapcsolata, még fura a kötöttség, és ezért álmodjuk ezeket. Azért köszi a hasznos válaszokat!!:):*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!