Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A magyar pasik 30 40 felett...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A magyar pasik 30 40 felett miért ilyenek?

Figyelt kérdés
bocsi tisztelet a kivételnek de azt vettem észre hogy eléggé lepukkantak nagy áltálánosságban véve sokat járok ki kanadába és németországba is (rokonok, barátok miatt) meg voltam már több nyugat európai országban is és azt kell mondanom ott sok 40-es pasit simán 28 éves toppos pasinak mondtam ez miért van? Mármint oké hogy szeretik a fiatalabb lányokat de akkor miért nem tesznek érte hogy valahogy ki is nézzenek?
2014. dec. 14. 17:58
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

ohhh csitri vagyok köszönöm :))

mm én az ellenkezőjét hallottam mármint sokszor mondták hogy gyönyörűek a magyar nők de most nem az általános megjelenésre gondoltam genetika kinézet hanem az általános dolgokra amivel az ember karban tartja a testét én nem gondolom magam csúnyának (a pasik sem) de beképzelt sem vagyok és a kérdés lehet felszinesnek hat de ez csupán egy kérdés nem tudhatod az ember milyen aki mögötte áll egy kérdésből még nem szabad megítélni senkit csupán megfogalmazódott bennem is itt tudok elérni ismeretlen számomra idegen magyar embereket akik válaszolhatnak de nem vagyok felszines egyébként :)

Szerintem pedig a holland nők/lányok a legszebbek magasak 175-185 cm körül vannak karcsúak és tényleg úgy ahogy vannak gyönyörűek de a pasik is elég jól néznek ki ott :)

2014. dec. 14. 19:47
 12/13 anonim ***** válasza:
53%
Stavangerben töltöttem majdnem egy évet. A magyar "nők" a norvég nők sáros nyomában nem léphetnek, mind testalkatra, mind arcra. 28 éves vagyok és férfi, bár a magyar nők nem tekintettek annak, mivel csak 172cm vagyok. Az érdekesség és perverzitás pedig, az, hogy kint nem volt olyan nap /hét hogy ne lett volna sikerem, még a tőlem magasabb nők körében is. Na ennyit a nagyságos magyar nőkről, tisztelet annak a néhány 5-nyi kivételnek.
2014. dec. 14. 20:01
 13/13 A kérdező kommentje:
aannyira magatokra veszitek :D.... és igen a külföldi lányok sokkal kedvesebbek de a fiúk is ezen nem kell csodálkozni általában véve a nyuga európaiak sokkal kedvesebbek és aranyosabbak mint az átlag magyar csak nálunk és pár keleti szomszédaink körében megy ez a stílus sajnos
2014. dec. 14. 20:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!