Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A magyar pasik 30 40 felett miért ilyenek?
ohhh csitri vagyok köszönöm :))
mm én az ellenkezőjét hallottam mármint sokszor mondták hogy gyönyörűek a magyar nők de most nem az általános megjelenésre gondoltam genetika kinézet hanem az általános dolgokra amivel az ember karban tartja a testét én nem gondolom magam csúnyának (a pasik sem) de beképzelt sem vagyok és a kérdés lehet felszinesnek hat de ez csupán egy kérdés nem tudhatod az ember milyen aki mögötte áll egy kérdésből még nem szabad megítélni senkit csupán megfogalmazódott bennem is itt tudok elérni ismeretlen számomra idegen magyar embereket akik válaszolhatnak de nem vagyok felszines egyébként :)
Szerintem pedig a holland nők/lányok a legszebbek magasak 175-185 cm körül vannak karcsúak és tényleg úgy ahogy vannak gyönyörűek de a pasik is elég jól néznek ki ott :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!