Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A magyar pasik 30 40 felett miért ilyenek?
Mert el vannak foglalva a munkájukkal, nem érnek rá tallászkodni!
És ezek egy részének családja van nem akar fiatal csitriknek tetszelegni. :D
Ha eztán sem érted akkor menj csináld meg a házidat! :)
Mert ott teljesen más az élet színvonal erre nem gondoltál még?
Én is sokat járok európai országokba és ez nekem is feltűnt.
de én itt elsősorban azokta gondolok akik függetlenek :) mondjuk ha vki van családja sem ok feltétlen hogy elhagyja magát vagy csak én gondolom kevésbé férfiasnak?
Az életszínvonalnak mi köze ahhoz hogy valaki foglalkozik magával? :O a levegő meg a futópályák ingyen vannak és még jó kedvübbé is tesz egy kis kocogás
a házim pedig köszöni szépen jól van és kész legutóljára vagy 5 éve kellett ilyennel foglalkoznom ;)
"A kocogss ingyen van"
A ferfiak teste sokkal erősebb mint a nőke,a kocogas semmire se eleg.
Heti 5x8 ora munka,bevasarlas,otthoni teendok utan meg megneznem tehogy allnal neki kemenyen edzeni..
"de én itt elsősorban azokta gondolok akik függetlenek :) mondjuk ha vki van családja sem ok feltétlen hogy elhagyja magát vagy csak én gondolom kevésbé férfiasnak?
Az életszínvonalnak mi köze ahhoz hogy valaki foglalkozik magával? :O a levegő meg a futópályák ingyen vannak és még jó kedvübbé is tesz egy kis kocogás
a házim pedig köszöni szépen jól van és kész legutóljára vagy 5 éve kellett ilyennel foglalkoznom ;)"
Igen te!
Aki független az esetleg talál valami apakomplexusos csitrit akit hülyíthet, bár ezen hímek egy része inkább korban hozzájuk illőt keresgél ha teheti.
Függ az életszínvonaltól is, mert aki jobban él az jobban ráér cicomázni magát. :D
Aki meg családos úgyszintén tesz rá, bár akadnak akik félreb..nak közben, az meg biztos jobban kicsípi magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!