Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért olyan hihetetlen dolog,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért olyan hihetetlen dolog, hogy egy lány nem ismerkedési céllal válaszol egy kérdésre?

Figyelt kérdés
Kissé unalmas, hogyha válaszolok egy kérdésre szinte biztos, hogy rám ír valaki. Rendszerint nem normális szöveggel jönnek, hanem az első üziben már a szexről érdeklődnek, vagy képet kérnek.

2014. dec. 14. 17:44
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
51%

te hülye vagy #8-as? Én ezt egy példának írtam, megmutatva a kérdezőnek HOGY VANNAK, FÉLREÉRHETŐ VÁLASZOK

füüü, mondjuk meg se lepődöm hogy itt milyen hülyék vannak, és most nem a sok ráirkáló pasira gondolok.

2014. dec. 14. 17:52
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

A #7 válaszoló összefoglalta jól, még annyit hozzátennék, hogy mindemellett még rohadt gátlásosak is a való életben, de az anonimitásnak hála nem kell szégyellniük az arcukat, így máris könnyebben megy a "ismerkedés", ami, ahogy a kérdező leírta az borzasztóan szegényes produkció.

A való életben ők azok, akik állandóan bámulják a csajokat, de egyből elkapják a tekintetüket és lesütik a szemeiket, ha a csaj visszanéz. Fogalmuk sincs hogy kell beszélni a nőkkel, hogy ők megszólítsák a lányokat az kizárt dolog, ha egy csaj kezdeményez akkor is csak dadognak valami hülyeséget és próbálják leplezni azt, hogy már attól is felállt nekik, hogy a csaj hozzájuk szólt.

2014. dec. 14. 17:55
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
#12 Heh, nyilván. Nyilván, te hülye. De a kérdező nem a kivételekre volt kíváncsi. Kapizs?
2014. dec. 14. 17:59
 14/16 A kérdező kommentje:

Nekem az a legfurcsább, hogyha az ember nem tiltja őket kapásból, hanem megpróbál velük értelmesen beszélni kapásból elkezdik szidni az embert és bizonygatni, hogy milyen jó életük van és a másik a szánalmas.

Tudom, egyszerűbb, ha nem nézem meg az üzeneteket, de akadnak olyanok is akik normális beszélgetésre vágynak, vagy tanácsot akarnak.

2014. dec. 14. 18:01
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Aki fura annak ne válaszolj,ennyit tudok csak tanácsolni.Van itt egy pasi..minden válaszomra privibe kommentel nekem,de én nem válaszolok neki,egyszer biztos majd megunja:D
2014. dec. 14. 18:34
 16/16 anonim ***** válasza:
Vedd poénra!Engem is idegesítenek (főleg akik agyonbecézik a nevem:D ) de akadt már olyan,aki olyan frappánsat írt,hogy muszáj volt válaszolnom rá! : D hát ha neki ez az öröm...
2014. dec. 14. 19:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!