Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, férfiak! Lenne nálatok esélye egy ilyen külsejű lánynak, vagy egyből ribinek nézitek?
Bocsi, nincs kép, csak leírás. :D
- Hosszú, műhaj, de a normális fajtából, amiről nem lehet 50 méterről látni, hogy póthaj... A színe világosbarna-hamvas szőke ombre
- műmell, de nem a két dinnye típusú, hanem abből is a normális
- műszempilla, szintén az igényesebb fajtából
- talán fenék implantátum (de ez nem biztos, lehet, hogy eredeti)
- vékony, de sportos, kissé "kigyúrt" alak. Kb ilyen, vagy hasonló hastájékon: [link]
Szóval a kérdésem az, ami fent is van. Hogy el tudnátok képzelni komoly kapcsolatot egy ilyen külsejű lánnyal/nővel, vagy mindenképpen egyéjszakás kategória?
#32: Nem csak azért, de amiatt is.
Egyébként meg van egy ilyen ismerősöm, aki így néz ki, mint a leírásban szereplő nő. Én meg nem mondtam volna róla, hogy műmelle, műsegge, műhaja és műszempillája van... komolyan, tök természetesnek néz ki. És teljesen normálisan viselkedik, nagyon rendes, aranyos nő, és még diplomája is van. Csak leszbikus.
Igazából engem maga a tudat taszít, hogy valaki mű.
Inkább legyen kevésbé tökéletes, de 100%-ig valódi, sokkal jobban felizgat.
De a kérdésre a válasz: végülis miért ne? Ha akibe beleszeretek, így néz ki, attól még nem fog elmúlni a szerelmem.
nekem bejönnél pont ilyen lànyok az eseteim.
Mivel én is nagyon adok magamra:
-Prémium ruhàk
-cipô
-heti 4 edzés
-lakàs tiptop
-kocsim csak komoly lehet
Nekem pont bejönnél elsô benyomàs ok.
Itt ne hallgass a vàlaszadók 85%-ra mert komplexusosok,mivel szóba nem àllnàl velük mert vagy dagadtak vagy nyilhajok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!