Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, férfiak! Lenne nálatok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, férfiak! Lenne nálatok esélye egy ilyen külsejű lánynak, vagy egyből ribinek nézitek?

Figyelt kérdés

Bocsi, nincs kép, csak leírás. :D

- Hosszú, műhaj, de a normális fajtából, amiről nem lehet 50 méterről látni, hogy póthaj... A színe világosbarna-hamvas szőke ombre

- műmell, de nem a két dinnye típusú, hanem abből is a normális

- műszempilla, szintén az igényesebb fajtából

- talán fenék implantátum (de ez nem biztos, lehet, hogy eredeti)

- vékony, de sportos, kissé "kigyúrt" alak. Kb ilyen, vagy hasonló hastájékon: [link]

Szóval a kérdésem az, ami fent is van. Hogy el tudnátok képzelni komoly kapcsolatot egy ilyen külsejű lánnyal/nővel, vagy mindenképpen egyéjszakás kategória?

2014. dec. 13. 22:30
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
Képet azért küldhetsz. :D
2014. dec. 13. 22:46
 22/36 anonim válasza:

Szerintem egy ilyen nő is lehet nagyon kedves és aranyos.

Szivesen megismerném. Külső megfog belső megtart... :)

Nekem tetszik :)

21/F

2014. dec. 13. 23:21
 23/36 anonim ***** válasza:
Egyéjszakásra ennél sokkal különbeket talál az ember. Komolyra meg főleg.
2014. dec. 14. 00:27
 24/36 anonim ***** válasza:
Az ilyen műnő nem alkalmas egyéjszakásra sem. Komoly kapcsolatra meg én normális, aranyos, természetes, konzervatív lányt szeretnék, nem egy ilyen műlibát.
2014. dec. 14. 02:13
 25/36 anonim ***** válasza:

Tényleg a fenekedet is plasztikáztatni akarod, azért az túlzás szerintem?

Inkább sportolj, attól lesz feszes a hátsód!

Én alapból szeretem az ilyen nőket, de így együtt kicsit soknak hangzik.

Ha neked így jó akkor rendben van, elsősorban magadnak kell megfelelned, de azzal számolj, hogy ez sok férfinak már taszító.

2014. dec. 14. 08:48
 26/36 anonim ***** válasza:

:D ez még kérdés? :D

Tipikus "foglak duglak" kategória! :D

Mennyiért szopol, szivi? :D

2014. dec. 14. 08:52
 27/36 A kérdező kommentje:

#24: Egy ilyen külsejű lány is lehet normális aranyos, és viselkedésben még konzervatív is.

#25: Sportolok, nézd me az utolsó gondolatjelet, amit írtam. Az az alak a célom. Fenék plasztikát akkor szeretnék, ha anyumtól örököltem a genetikámat, mivel ő is már több tíz éve tornázik, és nem nagyon látszik neki. (régen se látszott)

#26: Semennyiért, mert nem vagyok kva. ;)

2014. dec. 14. 13:48
 28/36 anonim ***** válasza:

"Egy ilyen külsejű lány is lehet normális aranyos, és viselkedésben még konzervatív is."

Nem lehet. Aki szilikont rakat a mellébe az már alapból nem normális. Ráadásul az egész nő semmi másból nem áll csak felszínességből. Továbbá ez minden amit leírtál csak nem konzervatív értékrend. Ez a tipikus villogjunk libsi módra, mint a neonlámpa értékrend.

2014. dec. 14. 13:55
 29/36 A kérdező kommentje:

Anyumnak is szilikon melle van, és teljesen normális, úgyhogy úgy használd azt a szót...

De egyébként rájöttem valamire. Ilyen szempontól (amiről a kérdés szól), teljesen mindegy, hogy megcsináltatom-e ezeket a dolgokat (mivel még nem így nézek ki, csak majd szeretnék), mivel így se, meg úgy se fogok kelleni senkinek se. De úgy legalább magamnak tetszeni fogok.

2014. dec. 14. 15:32
 30/36 anonim ***** válasza:
Miért, most nem kellesz senkinek?
2014. dec. 14. 16:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!