Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy felejtsem el teljesen?
Figyelt kérdés
Nyáron ismertük meg egymást, szeptemberben minden nap folyamatosan beszéltünk, hogy kedvel, szeret velem beszélni, szereti a magas fiúkat (2m vagyok) blabla, aztán arrébb költözött az egyetem miatt, kérdeztem mikor jön haza, mondta hogy nem gyakran de mehetek hozzá. Amikor mentem volna nem "ért rá" utána meg nem is beszéltünk, aztmondta nagy nehezen megváltozott a véleménye (2.5 hónap után?) De semmit nem mondott ki egyenesen,egy jót vitatkoztunk, kb de maradhatunk barátok, igy néha néha beszélünk de egyáltalán nem érdeklődik. Ebből már nem lesz semmi ugye? És mièrt változott meg "az első benyomása" hirtelen? Nem érek meg annyit hogy miattam hazajöjjön? :D2014. dec. 13. 19:06
1/4 anonim válasza:
Nem lesz semmi, és a legegyszerűbben úgy tudod elfelejteni, hogyha keresel valaki mást, aki elvonja a figyelmedet :)
3/4 A kérdező kommentje:
De azért elég unfair volt nem? Főleg hogy ő kezdeményezett a legelején és utána képtelen volt megmondani hogy mit miért nem...
2014. dec. 13. 19:19
4/4 anonim válasza:
Persze, ez tényleg nem volt a lehető legkorrektebb. Sajnos sok ember úgy érzi, jobb ha nem indokolja meg tetteit, mert úgy könnyebb neki. Önző viselkedés ez, és túlságosan is sokan viselkednek így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!