Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csunya vagyok? Kép lentebb

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csunya vagyok? Kép lentebb

Figyelt kérdés
[link]
2010. febr. 1. 18:26
 111/152 A kérdező kommentje:
*tudom
2010. febr. 5. 21:50
 112/152 anonim ***** válasza:
25%
Rohadt jó hogy a magyar fiúk a lelküket is kitehetik, nem kellenek egy lánynak se, de ha k*cs*g sárga emos vagy akkor te vagy a cukee...
2010. febr. 5. 21:57
 113/152 anonim ***** válasza:
71%

Fiúk! Ha ennyire zavar a sikere, esetleg magatokról is tegyetek fel képet. Csak kíváncsi volt a véleményekre,a lányoknak nagyrészt tetszett,ennyi,ez nem jelenti azt,hogy ti nem tetszenétek. Csak ti nem kérdeztétek. Ismerni nem ismerünk titeket,hogy belső alapján "választhassunk", ismeretlenül meg csak képről lehet úgymond dönteni,rólatok nincs. Innentől kezdve nincs összehasonlítási alap.

Az meg nem válasz, hogy "mert bezzeg ők egyből kellenek,magyarok meg nem..", mert ez szánalmas.Nincs benne igazság,részemről legalábbis biztos.

Elnézést az offért,kérdezőnek pedig: nem vagy csúnya,szerintem aranyos vagy,csak fiatal hozzám,szóval nem mondom,hogy járnék veled stb.:D

18/L

2010. febr. 5. 22:06
 114/152 A kérdező kommentje:
20:44 nek üzenném tanuljál jól akkor szorgalom is kell hozzá
2010. febr. 5. 22:22
 115/152 anonim ***** válasza:
56%

˝20:44 nek üzenném tanuljál jól akkor szorgalom is kell hozzá˝ gondolom ez azt akarja jelenteni, hogy tanuljon hogy jobb álláshoz jusson...

Az a baj (vagy talán nem is olyan nagy baj) hogy nincs minden ember 150es IQ-val ellátva, vagy ha igen esetlen nincs lehetősége kibontakozni az anyagi vagy családi háttér(vagy annak hiánya) miatt. Ami végképp elkeserítő az az , hogy egy Ázsiából Afrikából vagy akárhonnan idecuccolt bevándorló nem is egyszer jobb esélyekkel indul egy egy állásért. (innentől beszélünk pozitív diszkriminációról)

2010. febr. 5. 22:34
 116/152 anonim ***** válasza:
74%

A következőkben minden jóindulatom benne van, ezért ki kell mondanom:

1 Ha ezt kérdezed és képet töltesz fel magadról, akkor olyat, ami kellőképpen közelít, ahhoz hogy azonosítani lehessen. Csak sejteni lehet, mindenki azt lát, amit akar, lásd feljebb.

A csitrik, akik szintén ilyen unisex cuccokban járnak, és ide írtak, odáig vannak érted. Ha például egy kicsit emberibb ruhát: mondjuk (eretnekséget mondok) kék farmert és esetleg egy kosaras felső lenne rajtad, máár nem tetszenél nekik. Bár akkor nem is tennéd fel ezt a kérdést, így ez a megjegyzés értelmetlen.

2 EGYÉL GYEREK! A csuklódon kiáll a csont! Az anorexia női betegség, NEM MENŐ. Az egészség fontos! Egyél rendesen és sportoljál, szép izmos tested lesz. Apropó egészség, télen nagyon trendi a jó meleg kabát.

3 Általában érdemes erre ügyelni, de ha véleményezést vársz, akkor végképp: Hol és hogyan fényképezkedsz. Töltsél fel magadról olyan képet, ami spontán: nem vártad, épp ezért jó. Vagy felveszel egy beállást, ami némiképp több férfiasságot sugall, de legalább életerőt. Semmiképpen sem közvetítheti azt egy általad feltöltött kép mintha épp a hólyagoddal küzdenél. Ezt hagyd meg a haverjaidnak.

Egy plázát (ha jól látom ez az Allee) választani háttérnek? Ha már ott vagy a fehérvári úton ezer másik hátteret választhatnál, olyat, ami… kevésbé ambivalens.

Válaszolva a kérdésedre csúnya nem vagy, csak szerencsétlen. Röviden tömören: ez egy jó kép emlékbe, de nem megosztani. Túl sokat elárul rólad. Nem akarok rosszmájú lenni, inkább azt mondom: félre vezető a kép. Majd legközelebb jobban sikerül. Egy a fényképezéshez jobban értő barátodat is megkérheted.

2010. febr. 5. 22:55
 117/152 anonim ***** válasza:
74%
ne osszátok már ennyire a fejét! a szülei is itt éltek... és te sem vagy 100% magyar! mer már a honfoglalásnál is keveredtek az ősök szóval be lehet fogni HÜLYE RASSZISTÁK... Szerintem nagyon cuki vagy (és a magyar pasik is teccenek de ettől te mért ne tecchetnél -.-")a kép tényleg nem olyan jó de elképzellek valahol máshol 14/L
2010. febr. 6. 10:41
 118/152 anonim ***** válasza:
73%

nemvagy csúnya de az öltözködésed sztem nagyon gáz!!(kicsit b*zis..:S)

nekem a férfias fiúk jönnek be:)

16/L

2010. febr. 6. 13:49
 119/152 anonim válasza:
28%
Mint a busz eleje
2010. febr. 6. 14:37
 120/152 anonim ***** válasza:
0%
a buszok szépek.
2010. febr. 6. 17:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!