Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem hagyja magát megcsókolni a barátnőm?
Figyelt kérdés
Mindig csak egyszerű szájrapuszi van, amikor megpróbálnám megcsókolni rendesen, akkor meg épphogy összeér a szánk, és mintha csak szájrapuszi lenne, gyorsan elhúzza a száját. Azt mondta, azért mert neki ez furcsa, meg zavarban van. Miért nem hagyja magát megcsókolni?
17F ő pedig 16L, 4 és fél hónapja vagyunk együtt.
2014. dec. 13. 13:21
1/18 anonim válasza:
Lehet nem tud és őt ez zavarná...
2/18 A kérdező kommentje:
Nekem ő az első, neki is én vagyok az első... Nem kellene aggódnia, mindenki így kezdi
2014. dec. 13. 13:23
3/18 anonim válasza:
Lehet hogy nem csókolózott még és fél tőle hogy elrontj.
én is így voltam ezzel, de aztán belejön majd ő is:)
4/18 anonim válasza:
Sajnos vannak ilyen nők, akik nem tudnak csókolózni...
5/18 anonim válasza:
Én 13 éves lány voltam amikor egy 16 éves fiú először megcsókolt, gyorsan elkaptam a fejem, bocsánatot kértem, amiért olyan bénán csókolok és elrohantam. Azóta tartom vele a kapcsolatot és nagyon jókat szoktunk röhögni ezen. Valószínűleg nála is ez lehet a baj, beszélj vele.
6/18 A kérdező kommentje:
De én annyira szeretem, és úgy vágyom rá... Már előre félek mi lesz ha majd a szexhez eljutunk...
2014. dec. 13. 13:28
7/18 anonim válasza:
Tegyetek be egy filmet, kezd el simogatni, puszilgatni és ha érzed hogy kellően ellazult mond azt neki, hogy gyönyörű és hogy imádod, majd adj neki egy igazi csókot.
8/18 A kérdező kommentje:
Egyébként elképzelhető hogy fél tőle, mert hát hogy is mondjam... Ő az a tipikus jókislány... értitek :))
2014. dec. 13. 13:32
9/18 anonim válasza:
Mert nem szeret, csak hülyít. Olyan nincs, hogy egy szerelmes lány 16 évesen, 4,5 hónap után ne akarjon csókolózni.
10/18 anonim válasza:
Én is jókislány voltam :) De miután két másfél éves kapcsolatom volt és 128 pózban dugtunk órákon keresztül már nem volt miért pironkodnom. Én a testemet szégyelltem sokáig, de ha látod, hogy a fiú kíván és akar, az meghozza az önbizalmad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!